Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.01.2022 este alcătuită din doua meciuri, unul de fotbal, Bologna vs. Napoli și unul de handbal, Slovacia vs. Rusia; mizăm pe o cotă de 1.57 in cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Bologna vs. Napoli

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 22-a din Italia – Serie A. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.27.
● Am ales această recomandare deoarece Napoli este una din candidatele la titlu în acest sezon, iar o victorie este esențială în acest sens. Cu 3 puncte astăzi s-ar apropia la 4 puncte de liderul Inter, asta in functie si de ceea ce va face AC Milan.
● De partea cealaltă, Bologna nu traversează deloc o formă bună, în ultimele 5 meciuri are 4 înfrângeri. Mai mult de atât, pentru duelul din această seară are si o listă lunga de absenți, 10 la număr și imi este greu sa cred ca va putea câștiga.
● Napoli a câștigat ultimele 3 confruntări directe și ma aștept sa o faca si astăzi, însă noi suntem acoperiți și in cazul unui egal.

🏐 Slovacia – Rusia

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din preliminariile Campionatului European. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.25.
● Rusia are un start de turneu excelent, cu 2 victorii din tot atâtea meciuri. In primul meci a câștigat cu Lituania (scor 29-27) acolo unde era si favorită; in al doilea meci a surprins pe toată lumea cu o victorie și un joc foarte solid împotriva Norvegiei (scor 22-23), favorită la câștigarea turneului.
● De partea cealaltă, Slovacia, până la victoria anterioara cu Lituania a avut o serie de 10 înfrângeri consecutive fiind una din cele mai slabe echipe din cadrul acestui turneu.
● Tot din punct de vedere statistic, Rusia nu a pierdut niciodată cu Slovacia; din 7 meciuri jucate, a obținut 6 victorii si un egal.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2