Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.06.2021

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.06.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.06.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal, Ucraina vs. Macedonia de Nord și Danemarca vs. Belgia; pe o cotă de 1.86 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Ucraina – Macedonia de Nord

Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din runda a 2-a a grupei C de la Euro 2020. Recomandarea propusă aici este “Ucraina peste 0.5 cartonașe” la o cotă de 1.31 oferită de Betano.

Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci dur, intre două echipe ce practică un fotbal agresiv; mai mult de atât, ambele au pierdut în prima rundă, astfel că dorința pentru o victorie este si mai mare, iar tensiunea intre jucatori va fi ridicată.

Statistic vorbind, în ultimele 9 meciuri, Ucraina a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 1 cu Olanda; 0 cu Cipru; 1 cu Irlanda de Nord; 2 cu Bahrain; 2 cu Kazakhstan; 5 cu Finlanda; 0 cu Franța; 1 cu Germania; 1 cu Polonia;

Vedem astfel, că în 7 din ultimele 9 meciuri, Ucraina a fost sancționată cu minim un cartonaș. Având în vedere importanța acestui meci, mă aștept și de această dată să se întâmple acest lucru.

⚽️ Danemarca – Belgia

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din runda a 2-a a grupei B de la Euro 2020. Recomandarea propusă aici este “peste 1.5 goluri in meci” la o cotă de 1.42 oferită de Betano.

Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un joc deschis din partea ambelor echipe, care în ultima perioadă ne-au oferit meciuri spectaculoase, cu destul de multe goluri.

De exemplu, în 8 din ultimele 10 meciuri jucate de Danemarca s-au marcat minim 2 goluri. De partea cealaltă, în 9 din ultimele 10 meciuri jucate de Belgia s-au marcat minin 2 goluri.

După înfrângerea surprinzătoare cu Finlanda din prima rundă, Danemarca este nevoită sa atace în acest meci și sa câștige punct/puncte pentru a mai putea spera la calificare. Astfel, cu siguranță vor apărea spații mari in joc de care Belgia cu siguranță va știi cum sa profite. În principiu mă aștept la un gol marcat de ambele echipe, dar am decis sa joc la siguranță un pariu de minim 2 goluri.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2