Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.08.2021

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.08.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Salzburg vs. Brondby și Monaco vs. Shakhtar; mizez pe o cotă de 1.94 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Salzburg vs. Brondby

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din ultimul tur al calificării în Uefa Champions League.
Recomandarea propusă aici este “Brondby peste 1.5 cornere” la o cotă de 1.34 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider că Salzburg este puțin supraevaluată în acest meci, iar danezii au șanse destul de bune să obțină cel puțin 2 cornere; spun asta pentru ca Brondby este o echipă cu jucători înalți ce căuta deseori fazele fixe pentru a pune pericol la poarta adversă. În cele 5 meciuri jucate în noul sezon, Brondby a avut următorele cifre la capitolul cornere: 7 cu Nordsjaelland; 5 cu Copenhaga; 9 cu Vejle; 5 cu Viborg; 5 cu Aarhus. Văzând aceste cifre, consider ca vor reuși și în acest meci sa obțină minim 2 lovituri de colț.

⚽️ Monaco vs. Shakhtar

Meciul se va desfășura începând cu ora 22.00 și face parte din ultimul tur al calificărilor pentru Uefa Champions League.
Recomandarea propusă aici este ” Shakhtar peste 2.5 cornere” la o cotă de 1.45 oferită de Betano.
Am ales acest pronostic deoarece mă astept ca ucrainenii să le pune probleme destul de mari celor de la Monaco, care au început destul de îndoielnic acest sezon.
Statistic vorbind, ucrainenii au cifre destul de ridicate la capitolul cornere, astfel ca in cele 6 meciuri jucate în noul sezon au obținut: 3 cornere cu Metalist; 6 cu Genk; 5 cu Oleksandria; 5 din nou cu Genk; 5 cu Lviv; 7 cu Inhulets; Așadar sperăm ca și in acest duel cu Monaco, echipa din Donetsk să obțină minim 3 lovituri de colț.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Dubla zilei la pariuri din Uefa Champions League

CITESTE SI

More in Cota 2