Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 17.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Seraing vs. Kortrijk si Lazio vs. Lazio; mizez pe o cotă de 1.61 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Seraing vs. Kortrijk

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din etapa a 20-a din Belgia – Jupiler Pro League. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Kortrijk marcheaza” la o cotă de 1.28. 
● Am ales această recomandare deoarece ma aștept că echipa oaspete sa domine acest meci si sa scoată un rezultat pozitiv. Este echipa cu un sezon mai bun ce a reușit rezultate pozitive contra echipelor mari din campionat. Kortrijk se află pe locul 8 in clasament și în ultimele 17 meciuri are doar 3 înfrângeri. Mai mult de atât, aceștia au reușit sa marcheze cel puțin un gol în 17 din cele 21 de meciuri jucate în acest sezon.
● De partea cealaltă, Seraing se află în zona de subsol a clasamentului, pe locul 19; vine dupa 4 înfrângeri consecutive, astfel ca moralul jucătorilor nu cred ca este unul tocmai bun. Mai mult de atât, 18 din cele 22 de meciuri jucate în acest sezon, Seraing a încasat cel puțin un gol.

⚽️ Lazio vs. Genoa

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 18-a din Italia – Serie A. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Genoa peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.26.
● Am ales această recomandare deoarece ma astept la un meci agresiv intre cele două echipe, ambele in căutare de puncte in campionat; Lazio trebuie sa nu piardă contactul cu echipele din top 6, în timp ce Genoa lupta sa iasa din zona retrogradării.
Statistic vorbind, în 15 din cele 17 meciuri disputate în campionat, Genoa a fost sancționată cu minim 2 cartonașe.
Mai mult de atât, în ultimele 6 confruntări directe cu Lazio, cei de la Genoa au depășit linia propusă de noi astăzi; sperăm ca si astazi sa se întâmple acest lucru astfel încât să putem bifa un nou bilet câștigător.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2