Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.01.2022 este alcătuită din doua meciuri de baschet, Milano vs. Alba Berlin si Partizan vs. Hamburg; mizăm pe o cotă de 1.60 in cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Milano vs. Alba Berlin

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 18-a, din Euroliga. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Alba Berlin peste 65.5 puncte” la o cotă de 1.28.
● Am ales această recomandare deoarece Alba Berlin mi se pare puțin desconsiderata în acest meci; cota de 1.15 pentru o victorie a celor de la Milano mi se pare foarte mică și consider că cotele ar fi trebuit sa fie puțin mai echilibrate. Drept urmare și linia la puncte atribuită nemților este una destul de joasă. Alba Berlin traversează o perioadă foarte bună cu 5 victorii consecutive și mă aștept sa facă un meci bun și astăzi.
● Statistic vorbind, in 27 din ultimele 30 de meciuri disputate, Alba Berlin a depășit linia de 65.5 puncte.
● Mai mult de atât, în meciul tur contra celor de la Milano a câștigat cu scorul de 81-76, tot din postura de outsider.

⚽️ Partizan vs. Hamburg

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din runda a 10-a din Eurocup. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Hamburg peste 69.5 puncte” la o cotă de 1.25.
● Am ales această recomandare din acelasi motiv ca si în meciul de mai sus; merg pe ideea că și Hamburg este prea desconsiderata în acest meci având în vedere cotele atribuite; pe lângă acest aspect, ma aștept la un meci spectaculos, fiindcă avem angrenate două echipe cu medii foarte ridicate la capitolul puncte.
● Având în vedere că linia de total la acest meci este la 165.5, consider ca nemții vor putea ajunge si ei destul de ușor la 70 de puncte. A facut acest lucru în 28 din ultimele 30 de meciuri și ma aștept sa o faca și astăzi.
● Mai mult de atât, raportat si la scorul din tur, în victoria celor de la Partizan cu 106 la 97, ar trebui sa nu avem emoții în privința acestei recomandări.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2