Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.08.2021

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.08.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Malmo vs. Ludogorets și Young Boys vs. Ferencvaros; mizez pe o cotă de 1.94 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Malmo vs. Ludogorets

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din ultimul tur al calificării în Uefa Champions League.
Recomandarea propusă aici este “Malmo peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.44 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece Malmo practica un fotbal destul de agresiv, faultează destul de mult și are o medie ridicată la capitolul cartonașe. De exemplu, în ultimele 10 meciuri, Malmo a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 2 cu Goteborg; 3 cu Rangers; 2 cu Halmstad; 3 din nou cu Rangers; 2 cu HJK; 1 cu Mjallby; 2 din nou cu HJK; 4 cu Dagefors; 1 respectiv 3 cu Riga;
Vedem astfel că în 8 din cele 10 meciuri, Malmo a încasat cel puțin 2 cartonașe.
Având în vedere importanța acestui meci ma aștept sa se joace destul de dur, iar echipa suedeză să primească și in acest duel cel puțin 2 cartonașe.

⚽️ Young Boys vs. Ferencvaros 

Meciul se va desfășura începând cu ora 22.00 și face parte din ultimul tur al calificărilor pentru Uefa Champions League.
Recomandarea propusă aici este “Ferencvaros peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.35 oferită de Betano.
Am ales acest pronostic din același considerente ca și în cazul meciului de mai sus. Statistic vorbind, în noul sezon în cele 8 meciuri jucate, Ferencvaros a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 2 respectiv 1 cu Prishtina; 1 respectiv 2 cu Zalgiris; 3 cu Kisvarda; 1 respectiv 7 cu Slavia Praga; 4 cu Mezokovesd.
Vedem astfel că în 5 din cele 8 meciuri prezentate, echipa din Ungaria a încasat minim 2 cartonașe. Ma aștept ca și în acest duel, decisiv în vederea calificării în Liga Campionilor, Ferencvaros să depășească linia propusă de Betano.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Dubla zilei la pariuri din Liga Campionilor – 18.08.2021

CITESTE SI

More in Cota 2