Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.09.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.09.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.09.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Cremonense vs. Lazio și Monza vs. Juventus; Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.80 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Cremonense vs. Lazio

Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din etapa a 7-a din Italia – Serie A. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2 & Lazio marchează” la cotă de 1.34, activând funcția BETCOMBO.

Cremonense este una din echipele nou promovate, care a început slab acest sezon. Are 4 infrangeri și 2 egaluri și un golaveraj de 5 goluri marcate și 10 primite fiind în coada clasamentului, pe locul 18. Cremonense are și unul din cele mai slabe loturi din Serie A, evaluat la 72 de milioane de euro, spre deosebire de Lazio care are un lot evaluat la 267 de milioane de euro.

Echipa lui Maurizio Sarri a început acceptabil acest sezon, în campionat a reușit 3 victorii printre care acel 3-1 cu Inter, 2 egaluri și o infrangere suferită cu Napoli. Vine după infrangere usturătoare in Europa League, 5-1 contra celor de la Midtjylland, astfel că trebuie să-și spele rușinea cu un meci bun astăzi. Golgeterul Imobile are 3 goluri marcate în campionat și trebuie să iasă la rampă in acest duel cu o echipă destul de modestă.

⚽ Monza vs. Juventus

Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din etapa a 7-a din Italia – Superliga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2 & Juventus marchează” la o cotă de 1.35.

La fel ca in cazul celor de la Cremonense și Monza este echipa nou promovată, care a început și mai dezastruos acest sezon. Este ultima în clasament și are 5 înfrângeri și un egal obținut etapa trecută cu Lecce. Are cea mai slabă defensivă, cu 14 goluri încasate în cele 6 meciuri și cea mai slabă ofensiva, doar 3 goluri marcate.

De partea cealaltă, Juventus vine după o serie negativă de 2 înfrângeri in Champions League, cu PSG și Benfica și 2 egaluri in campionat, cu Fiorentina și Salernitana. Trebuie sa rupă aceasta serie negativă cu un meci bun astăzi contra celei mai slabe echipe din campionat. Și mă aștept să o facă pentru că Juventus știe să gestioneze astfel de meciuri cu echipele mici și să obțină cele o victorie foarte importanta pentru moralul jucătorilor.

Nu uitați că la Betano aveți 52 RON freebet FĂRĂ DEPUNERE! Lăsați-mi mesaj aici pe WhatsApp și va dau codul promoțional!

CITESTE SI

More in Cota 2