Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 18.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Sparta Rotterdam vs. Vitesse și Heracles vs. Groningen; mizez pe o cotă de 1.83 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Sparta Rotterdam vs. Vitesse

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 17-a din Olanda – Eredivisie. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Vitesse marcheaza” la o cotă de 1.29. 
● Am ales această recomandare deoarece ma aștept că echipa oaspete sa domine acest meci si sa scoată un rezultat pozitiv. Este echipa cu un sezon mult mai bun, ce a reușit rezultate pozitive contra echipelor mari din campionat. Vitesse se află pe locul 4 in clasament fiind fără înfrângere în ultimele 6 meciuri. Mai mult de atât, cei de la Vitesse au reușit să marcheze in 23 din cele 27 de meciuri disputate în acest sezon (vorbesc aici inclusiv de meciurile din Conference League).
● De partea cealaltă, Sparta Rotterdam se află pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 11 puncte în cele 16 meciuri; are doar 2 victorii în acest sezon și a primit gol în 15 din cele 18 meciuri. Asadar, îmi este greu sa cred ca echipa gazda va scapa fara gol primit în aceasta seară, mai ales ca în campionatul olandez se marchează foarte multe goluri.

⚽️ Heracles vs. Groningen

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 17-a din Olanda – Eredivisie. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Groningen marchează” la o cotă de 1.42.
● Am ales această recomandare deoarece Groningen este echipa ce se află într-o formă mult mai bună. În ultimele 11 meciuri are doar o singură înfrângere reușind să marcheze minim un gol in 14 din cele 18 meciuri disputate în actualul sezon.
● De partea cealaltă, Heracles este în cadere liberă cu cele 5 înfrângeri consecutive fiind foarte aproape de zona retrogradării. Mai mult de atât, Heracles a primit cel putin un gol in 16 din cele 18 meciuri pe care le-a jucat; defensiva este unul din puncte slabe ale echipei, foarte dezorganizata, ce a facut multe erori, mai ales in ultimele etape.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2