Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.01.2022 este alcătuită din doua meciuri de fotbal, Brentford vs. Man. United și Hull vs. Blackburn; mizăm pe o cotă de 1.78 in cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Brentford vs. Man. United

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte dintr-o restanță din etapa a 17-a, din Anglia – Premier League. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Sub 5.5 cartonașe în meci” la o cotă de 1.29. 
● Am ales această recomandare deoarece Anglia este un campionat cu o medie scăzută la capitolul cartonașe, arbitrii fiind mai permisivi cu faulturile dure.
● Statistic vorbind în 22 din cele 26 de meciuri jucate de Brentford în acest sezon NU am avut parte de mai mult de 5 cartonașe.
● De partea cealaltă, în 22 din cele 28 de meciuri disputate de Man. United în acest sezon NU am avut parte de mai mult de 5 cartonașe.

⚽️ Hull vs. Blackburn

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din runda a 24-a din Angli – Championship. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Șansă dubla X2” la o cotă de 1.38.
● Am ales această recomandare datorita faptului că avem față în față două echipe care trec prin perioade de joc diferite. Hull traversează o perioadă dificilă, cu 6 meciuri fără victorie, fiind la coada clasamentului, pe locul 19 cu 23 de puncte; se află la doar 4 puncte distanță de ultimul loc retrogradabil, iar obiectivul in acest sezon este să rămână în Championship. Are totuși un lot subțire si destul de slab din punct de vedere valoric, iar astăzi nu cred ca va putea obține mai mult de un egal contra celor de la Blackburn.
● De partea cealaltă, Blackburn se luptă pentru promovarea în Premier League, asta după o perioada de 10 sezoane petrecute în a două ligă. Cu cele 49 de puncte obținute se află pe locul 3 în clasament, la 5 distanță de liderul Fulham. Lăsând la o parte înfrângerea cu Wigan din FA Cup, Blackburn a avut în campionat o serie de 10 meciuri fără înfrângere, din care 8 a reușit sa le câștige.
● Mai mult de atât, și meciurile directe ne indică faptul că Blackburn ar trebui sa facă un meci bun astăzi; a reușit sa castige in ultimele 5 confruntări directe contra celor de la Hull, fără sa primească nici un gol.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2