Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.04.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.04.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.04.2021 este alcătuită din doua meciuri, unul de fotbal (Vizela vs. Benfica II) și unul de tenis (Schnur vs. Cerundolo) ; mizăm pe o cotă de 1.61 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Vizela – Benfica II

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 29-a din a doua ligă portugheză.

Vizela ocupă locul 3 in clasament și se luptă pentru promovarea în prima ligă. Cu o victorie astazi ar trece pe locul 2, loc care permite promovarea directă în prima ligă. Mai are 6 meciuri de disputat până la terminarea campionatului și nu are nevoie de pași greșiți daca va vrea sa își atingă acest obiectiv. Până acum a reușit o serie excelentă, are 21 de meciuri consecutive fără înfrângere, timp în care a obținut 12 victorii și 9 egaluri.

De partea cealaltă, Benfica se afla la mijlocul clasamentului, pe locul 9 și are oscilații mari în joc. Alterneaza victoriile cu înfrângerile și pare o echipa închegată și constantă. În tur meciul s-a terminat la egalitate 1-1, dar astăzi ma aștept ca Vizel chiar să se impună, însă am ales sa joc la siguranță 1X.

🥎 Schnur – Cerundolo

Meciul se va desfășura începând cu ora 23.00 și face parte din primul tur al turneului Challenger zgură din SUA – Tallahassee. Mizez pe o victorie a argentinianului la o cotă de 1.29 oferită de Betano.

Cerundolo este jucătorul mai talentat, cu un potențial foarte mare, mai ales pe zgură, suprafața lui preferată. În urmă cu o lună jumate a reușit să castige la doar 19 ani primul său titlu ATP, la Cordoba în Argentina.

De partea cealaltă, canadianul Schnur nu este obișnuit cu zgură având puține meciuri în carieră pe aceasta suprafață. Astfel nu cred ca acesta va avea resursele necesare să îl învingă pe tânărul argentinian.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Click aici pentru a vedea mai multe ponturi pariuri de azi – 19.04.2021

CITESTE SI

More in Cota 2