Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Villareal B vs. Eibar și Umranyespor vs. Galatasaray. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.78 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Villareal B vs. Eibar

Meciul se va desfășura începând cu ora 21.00 și face parte din etapa a 2-a din Spania –  LaLiga 2. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.42.

Echipa a doua a celor de la Villareal este una din nou promovatele de anul acesta; a început campionatul cu o victorie în deplasare, 0-2, tot în fața unei noi promovate, Racing Santander; de notat aici este faptul că ambele goluri au venit în minutele de prelungi ale meciului.

Cu un lot evaluat la 14.5 milioane de euro, Villareal B are un meci dificil azi; o întâlnește pe Eibar, una din candidatele la promovare de anul acesta, care are un lot evaluat la 24 de milioane de euro.

Eibar a fost aproape de promovare in prima ligă și în sezonul trecut; a terminat pe poziția a 3-a și a disputat baraj cu Girona; după ce în deplasare, Eibar câștigase cu 0-1, în retur și-a pierdut acest avans și a pierdut promovarea în prelungirile meciului.

In prima etapă, a câștigat pe teren propriu cu 2-1, contra celor de la Tenerife, care este o echipă solidă. A controlat aproape tot meciul, având nenumărate ocazii și o posesie de 63%, astfel că mă aștept că nici în seara aceasta sa nu piardă puncte.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

⚽ Umranyespor vs. Galatasaray

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 3-a din Turcia – Super Lig. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.26.

Dacă vorbim strict pe valoare, Galatasaray ar trebui să câștige lejer acest. Au un lot evaluat la 144 de milioane de euro, al doilea din punct de vedere valoric, după Fenerbahce. De partea cealaltă, Umranyespor este cea mai slabă cotată echipa din prima ligă turcă, cu un lot evaluat la doar 8.55 milioane de euro.

Acest lucru se poate explica având în vedere că Umranyespor este una din echipele nou promovate, care nu și-au construit un buget pe măsura primei ligi. După primele două etape, a reușit să scoată un egal cu Fenerbahce (scor 3-3) și a pierdut etapa trecută pe teren propriu contra celor de la Antalyaspor (scor 0-1).

De partea cealaltă, Galatasaray a dezamăgit sezonul trecut, termaninand pe locul 13, o poziție rușinoasă, pentru una din cele mai consacrate echipe din Turcia. Sezonul acesta, fanii au așteptări mari din partea echipei; a început campionatul cu o victorie în deplasare contra celor de la Antalyaspor (scor 0-1); a urmat apoi o infrangere surprinzătoare pe teren propriu cu Giresunespor (scor 0-1), deși a controlat meciul.

Cele două protagoniste de azi, s-au mai întâlnit din 2017 până în prezent de 3 ori, doar in meciuri amicale. Galatasaray s-a impus de fiecare dată și mă aștept că și în această seară să scoată minim un egal.

CITESTE SI

More in Cota 2