Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.10.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.10.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 19.10.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Hermannstadt vs. Univ. Craiova; Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.78 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Hermannstadt vs. Univ. Craiova

Meciul se va desfășura începând cu ora 18:15 și face parte din prima rundă a Cupei României. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la cotă de 1.38.

După un început de sezon de excepție, în care nu a fost învinsă timp de 11 meciuri, probleme din lotul Hermannstadtului au început să se răsfrânga și asupra rezultatelor echipei. Are 3 infrangeri consecutive, iar jocul echipei pare că se duce încet-încet in jos. A avut probleme și cu Brașov, în meciul anterior din Cupa, pe care a reușit să îi elimine greu, la penalty-uri.

De partea cealaltă, Craiova vine motivata după o victorie cu Petrolul din campionat și mă aștept să confirme și în campionat. Hermannstadt are unul din cele mai slabe loturi din prima ligă, evaluat la 7 milioane de euro, în timp ce Craiova are al 3-lea lot va valoare, evaluat la 18 milioane de euro. Calitatea jucătorilor este net in favoarea oltenilor și mă aștept să profite de forma slabă a adversarului și să scoată cel puțin un egal.

⚽ Cadiz vs. Betis

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din runda a 10-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă 1.29.

Cadiz are cel mai slab lot că valoare din prima ligă spaniolă, evaluat la doar 65 de milioane de euro; acest lucru s-ar văzut și în rezultatele obținute în acest sezon, a reușit doar 6 puncte din 9 meciuri și ocupă penultimul loc în clasament. Are cea mai slabă ofensiva, doar 4 goluri marcate, și una din cele mai slabe defensive cu 17 goluri încasate. A reușit să câștige un singur meci, și aceasta cu Valladolid, echipa la fel de slaba. In rest a pierdut sau au fost dominată categoric de toate celelalte echipe pe care le-a întâlnit.

De partea cealaltă, Betis, cu un lot evaluat la 260 de milioane de euro, lupta pentru un loc în top 6 în acest sezon și are șanse foarte mari să îl și obțină. In campionat ocupă locul 4 cu 19 puncte și un golaveraj de 13 goluri marcate și doar 6 primite, Borja Iglesias fiind principalul marcator al echipei cu 7 reușite. Betis merge bine și pe plan european, în Europa League conduce grupa cu 10 puncte, grupa din care face parte Roma, Ludogorets și HJK. Betis are 2 infrangeri în acest sezon, cu Real Madrid și Celta Vigo, ambele pierde la limita. Ma aștept că Betis sa își respecte statutul de favorită și să confirme forma bună pe care o are în acest sezon și să scoată cel puțin un egal.

Cine nu are cont la BETANO și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Cota 2