Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.07.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.07.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.07.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Maccabi Haifa vs. Olympiakos Pireu și Vikingur Gota vs. Dun. Streda; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.85 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Maccabi Haifa vs. Olympiakos Pireu

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din calificarile pentru Champions League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la cotă de 1.39.

Am ales acest pronostic, deoarece diferența de valoare, dar si de obiectiv, dintre cele 2 echipe este una considerabilă.
Grecii au un lot evaluat la 122.7 milioane de euro conform Transfermarkt, in timp ce formația din Israel au un lot evaluat la 20 de milioane de euro.
Olympiakos a fost prezentă in grupe in anul 2019 și 2020, iar anul trecut a fost eliminata în play-off de cei de la Ludogoret. Sezonul acesta au o echipă destul de puternica pentru a reusi din nou o calificare în UCL, dar pana acolo are nevoie de un rezultat pozitiv azi in Israel.

De partea cealaltă, ultima prezenta a celor de la Maccabi în grupele UCL a fost in anul 2010; anul trecut a fost prezentă in grupele Conference League, însă nu a impresionat terminând pe ultimul loc. Acestia au pierdut deja 2 trofee in decurs de 2 luni, atat Cupa Israelului, cat si Supercupa, ambele la penalty cu Beer Sheva. A disputat si 2 meciuri amicale, cu Mechelen si Vitesse, ambele pierdute, astfel putem spune ca moralul echipei nu este unul ridicat.

Nici Olympiakos nu a avut o campanie de pregătire strălucită din punct de vedere al rezultatelor, totuși a disputat 8 meciuri, toate cu echipe destul de puternice.

⚽️ Vikingur Gota vs. Dun. Streda

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din calificările pentru Conference League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă” la o cotă de 1.33.

Am ales acest pronostic din nou mergând pe diferența de valoare dintre loturi. Dun Streda are un lot evaluat la 12 milioane de euro, in timp ce Vikingur Gota are un lot, care nu atinge nici macar 1 milion de euro. Este evident si faptul ca campionatul din Slovacia este mult mai puternic si competitiv decat cel din Feroe.
Vikingur a reușit sa treaca in primul tur, reusind 2 victorii, cu o formație si mai slaba din Gibraltar. De partea cealaltă, Dun Streda a avut un meci putin mai dificile cu o formație din Irlanda de Nord, Cliftonville, dar cu toate acestea a reușit sa câștige ambele meciuri.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2