Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.10.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.10.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.10.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Minaur Baia Mare vs. Argeș și Basel vs. Zurich; Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.62 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Minaur Baia Mare – Argeș

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:30 și face parte din prima rundă a Cupei României. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la cotă de 1.25.

Minaur este una din cele mai slabe echipe din a două ligă a României. Acolo ocupă poziția a 16-a din 20 de echipe, cu 9 puncte strânse în 10 meciuri. Nu a mai reușit să câștige de 5 meciuri, timp in care a strâns 3 infrangeri și 2 egaluri. In meciul anterior din Cupa României s-a chinuit cu Axiopolis Cernavodă, meci care s-a terminat 4-4 în timpul regulamentar, Baia Mare reușind să obțină calificarea în prelungiri. In meciul din weekend a pierdut cu scorul de 1-0, cu Unirea Constanta, una din cele mai slabe echipe din campionat; și asta s-a întâmplat în condițiile în care Minaur a avut un om în plus încă din minutul 50, nu a reușit să înscrie până la finalul meciului.

De partea cealaltă, FC Argeș pare că și-a revenit după seria de 4 infrangeri consecutive, iar victoria împotriva Universității Craiova și egalul cu Voluntari, sper sa le dea încredere să obțină un rezultat pozitiv astăzi. Pentru Argeș este greu de crezut că poate emite pretenții la play-off-ul Ligii 1, astfel că Cupa României cred că va fi un obiectiv important pentru piteșteni.

⚽ Basel vs. Zurich

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din runda a 12-a din Elveția – Super League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X” la o cotă 1.30.

Basel este a doua echipă că valoare a lotului din Elveția, evaluat la 39 de milioane de euro și este una din echipele care an de an se lupta la campionat. Sezonul acesta a început foarte slab, ocupă abia locul 7 după 10 meciuri, cu 13 puncte, la 14 distanță deja de liderul Young Boys Berna. Are nevoie de puncte pentru a urca in clasament, fiindcă un astfel de loc este rușinos pentru o echipă precum Basel. Echipa este angrenata și pe plan european și probabil de aceea a „neglijat” campionat; acolo conduce grupa 7 puncte și are cele mai mari șanse de calificare in primăvara europeană.

Zurich, campioana surpriză de anul trecut din Elveția, este acum cea mai slabă echipă din campionat. Este ultima în clasament, cu doar 5 puncte, în 11 meciuri și nu are nici o victorie în campionat. Are cea mai slabă ofensiva, doar 7 meciuri marcate și este fără victorie de 11 meciuri. Este angrenată și în Europa League, acolo unde are 4 infrangeri din 4 meciuri, încasând 14 goluri, 10 dintre ele fiind luate de la PSV. A fost eliminată și din Cupa Elveției, astfel că moralul echipei este la pământ și este greu de crezut că poate obține o victorie astăzi.

Cine nu are cont la BETANO și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

CITESTE SI

More in Cota 2