Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.11.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.11.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 20.11.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Qatar vs. Ecuador și Moldova vs. Romania. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Qatar vs. Ecuador

Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din prima rundă a grupei A de la Campionatul Mondial de fotbal. Recomandarea propusă aici este „Qatar sub 48.5% posesie” la o cotă de 1.40 de Betano.

Qatar este cea mai slabă națională din punct de vedere valoric de la Cupa Mondială, având un lot evaluat la aproximativ 15 milioane de euro. Este și mai mică țară care găzduiește această competiție, Qatar având o populație de aproximativ 3 milioane de locuitori. Pentru multi a fost o mare surpriză ca această țară să găzduiască cea mai importantă competiție de fotbal, dar s-a dovedit faptul că inluențele, puterea banilor și corupția nu lipsesc nici la cel mai înalt nivel.

In acest meci de deschidere dintre Qatar și Ecuador, mă aștept să vedem un meci strâns, fiindcă emoțiile vor fi mari de ambele părți și nici una nu cred că va risca în prima parte a meciului. Ar trebui să vedem un meci foarte tacticizat, dominat in mod normal de sud americani. Ecuador este echipa mai tehnică, care ar trebui să paseze mai mult și să dicteze jocul, in timp ce Qatar ar trebui să joace la asteptare și să forțeze pe contraatac. Doua puncte importante de reper sunt amicalele jucate în urmă cu 2 luni împotriva celor de la Chile, unde Qatar a avut 33% posesie și dar și cel cu Canada, unde a avut 40%.

De partea cealaltă, Ecuador a avut 74% cu Irak, 50% cu Japonia, 59% cu Arabia Saudită, 49% cu Mexic, 50% cu Nigeria. Având în vedere aceste cifre, mă aștept că și astăzi, sud americanii să aibe cel puțin 52% posesie.

⚽ Moldova vs. Romania

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30, amical ce se va disputa la Chișinău.  Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2”, la o cotă de 1.22.

Moldova este o echipă națională slabă, ce ocupă locul 174 in clasamentul mondial și care are un lot evaluat la aproximativ 13 milioane de euro. Vine după o infrangere suferită în urmă cu câteva zile, tot pe teren propriu cu Azerbaidjan, scor 1-2, după un meci slab făcut de moldoveni.

De partea cealaltă, pentru România o noua înfrângere ar fi rușinoasă, mai ales în fața unei echipe net inferioare. Tricolorii ocupă locul 53 in clasamentul mondial și are un lot evaluat la aproximativ 51 de milioane de euro. După infrangerea de zilele trecută, 2-1 cu Slovenia, băieții lui Edi Iordănescu ar trebui să se focuseze pe un rezultat pozitiv fiindcă ar fi greu de digerat o noua înfrângere. In mod normal Romania ar trebui să domine la toate capitolele și sperăm noi la o victorie fără prea mari emoții.

CITESTE SI

More in Cota 2