Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.02.2023

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.02.2023

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.02.2023 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal – Liverpool vs. Real Madrid și Frankfurt vs. Napoli. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.80 în cadrul casei de pariuri Betano.

Pe lângă pronosticurile clasice pe goluri sau soliști, pe care le găsiți pe majoritatea site-urilor de profil, am decis sa vă inspir și cu niște pariuri mai inedite. Am găsit 2 pariuri foarte interesante pe pase în meci, cu linii destul de ușor de depășit, ale unor jucători care au o medie ridicată la acest capitol.

⚽ Liverpool 🆚 Real Madrid

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din optimile de finală ale UEFA Champions League. Recomandarea propusă aici este „Virgil van Djik cel puțin 68 de pase în meci” la o cotă de 1.36.

După o perioadă de 7 meciuri în care a fost accidentat, Liverpool a suferit în apărare, iar rezultatele au fost și ele negative, reușind doar 2 victorii în această perioadă, van Djik a revenit le teren si jucat tot meciul, etapa trecută cu Newcastle. Acest lucru s-a văzut și în jocul echipei, echipa nu a încasat gol, iar Liverpool a câștigat cu 0-2 în deplasare. Olandezul este unul din oamenii cheie in echipa lui Klopp, iar majoritatea atacurilor pornesc pe construcțe, din apărarea cormoranilor, adică de la van Djik.

Conform statisticilor, olandezul van Djik are in acest sezon o medie de 79 de pase pe meci.

Incaseaza si tu bonusul!

⚽ Frankfurt 🆚 Napoli

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din tot din optimile de finală ale Uefa Champions League. Recomandarea propusă aici este „Tuta minim 46 de pase”, la o cotă de 1.32.

Fundașul brazilian in vârstă de 23 de ani este om de bază în defensiva celor de la Frankfurt. Acesta joacă titular toate cele 90 e minute, meci de meci și o face foarte bine. Este unul din principalii păsători ai echipei, având o medie de 58 de pase pe meci în acest sezon. După cum se poate vedea am jucat pe niste linii mult mai joase decât media lor de pase pe meci, astfel că mă aștept să înverzim acest bilet.

More in Cota 2