Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.04.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.04.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.04.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Levante vs. Sevilla și Dagerfors vs. Hammarby; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.63 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Levante vs. Sevilla

● Meciul se va juca începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 33-a din Spania – La Liga; recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.31.

● Am ales acest pronostic deoarece mă astept ca Sevilla să nu se încurce în fața uneia dintre cele mai slabe echipe din Spania din acest sezon. Sevilla are nevoie sa obțină cel puțin un punct astăzi pentru a se menține în top 4, altfel încăt să obțină calificarea directă în grupele Champions League de sezonul viitor. Echipa lui Lopetegui nu traversează o perioadă bună, având doar o singură victorie în ultimele 5 meciuri fiind eliminată și din Europa League. Așadar nu i-a rămas decat sa se concentreze pe acest final de sezon din campionat și sa se mențină în top 4.

● De partea cealaltă, Levante a prins speranțe la o salvare de la retrogradare după rezultatele bune din ultima vreme (victorie cu Granada și Villareal); totuși 6 puncte distanță sunt destul de greu de recuperat, in condițiile în care echipa nu practica un joc convingător. Levante pare a avea și un trac in fata celor de la Sevilla; în ultimele 9 meciuri directe, Sevilla a obținut 8 victorii si un egal și imi este greu sa cred ca va pierde azi, cu un Levante poate cel mai slab din ultimele sezoane.

⚽️  Dagerfors – Hammarby

● Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din etapa a 4-a din Suedia – Allsvenskan. Recomandarea propusă aici este „Sansa dubla X2” la o cotă de 1.25.

● Am ales acest pronostic din două motive destul de plauzibile; din punct de vedere valoric, Hammarby (lot estimat la 17.9 miloane de euro) este net superioară celor de la Dagerfors (lot estimat la 7.18 milioane de euro). Cei de la Hammarby au început bine campionatul, cu 3 victorii în primele 3 etape, iar cu o victorie astăzi si-ar asigura fotoliul de lider. Aceștia sunt oricum una din principalele canditate la titlu în Suedia, anul trecut terminând pe poziția a 5-a, la doar 6 puncte de campioana Malmo.

● De partea cealaltă, Dagerfors a început cum nu se poate mai rau campionatul, cu 3 înfrângeri din tot atâtea meciuri; sezonul trecut au evitat la limită retrogradarea  reușind sa se claseze cu o poziție mai sus de linie. Anul acesta însă pare una din cele mai fragile echipe, la cum a început acest nou sezon și nu cred ca va putea scoate mai mult de un egal astăzi.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2