Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.05.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.05.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.05.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Austria Viena vs. Sturm Graz și Sonderjyske vs. Viborg; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.73 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Austria Viena vs. Sturm Graz

● Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din ultima etapa a play-off-ului din Austria – Bundesliga. Recomandarea propusă aici este „Austria Viena marchează” la o cotă de 1.25. Am ales acest pronostic deoarece acest meci are miză doar pentru cei de la Austria Viena. Sturm Graz are locul 2 asigurat, cu 37 de puncte, fiind la o distanță considerabilă fată de adversara de azi, care are 26 de puncte. Ma aștept ca echipa celor de la Sturm Graz sa fie relaxata in acest meci, iar majoritatea jucătorilor probabil sa se  gandeasca la vacanță si la ceea ce vor face sezonul viitor.

● De partea cealaltă, Austria Viena se lupta pemtru locul 3, care o duce in calificarile Europa League, cu Rapid Viena si Wolfsberger. Are doar un punct avans față de cele două echipe si are nevoie de o victorie pentru a-si asigura această poziție. Ma aștept ca echipa sa intre motivată si concertata in teren, sa atace din primele minute si sa marcheze cat mai repede pentru a nu avea emoții pe final de meci. Avand in vedere că cele două echipe au si o medie ridicată la capitolul goluri, nu ar trebuie sa fie deloc greu sa vedem un gol din partea gazdelor.

⚽️ Sonderjyske vs. Viborg

● Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din ultima etapa a play-out-ului din Danemarca – Superliga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.39. Am ales acest pronostic deoarece si acest meci are miza doar pentru o singura echipa, aceea a Viborgului. Sonderjyske este deja retrogradată, a acumulat doar 23 de puncte si este ultima în acest play-out si a reușit doar 2 victorii in ultimele 19 meciuri, ceea ce este foarte puțin. Dupa aceasta serie negativă si cu gandul la sezonul viitor pe care il va petrece in liga a 2-a, e greu se crezut ca echipa vor putea câștiga astazi împotriva unei echipe care are nevoie de cel puțin un egal.

● De partea cealaltă, Viborg are nevoie de un punct astăzi pentru a-si asigura primul loc din play-out si inclusiv barajul pentru Conference League. Diferența de valoare a echipei, dar si de formă sunt de partea ei in acest duel; a pierdut un singur meci din ultimele 12, iar in ultimele 6 meciuri directe cu Sonderjyske a obținut 2 victorii si 4 egaluri.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2