Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Nordsjaelland vs. Silkeborg și Bochum vs. Bayern Munchen. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Betano.

Nordsjaelland vs. Silkeborg

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din etapa a 6-a din Danemarca – Superliga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X” la o cotă de 1.44.

Nordsjaelland a început foarte bine noul sezon și după primele 5 etape ocupă fotoliul de lider, cu 13 puncte din maximul de 15. A practicat un fotbal foarte bine organizat și a fructificat majoritatea ocaziilor avute. Cu un lot evaluat la aproape 18 milioane de euro, Nordsjaelland are al 4-lea lot din prima ligă daneză din punct de vedere valoric.

De partea cealaltă, Silkeborg, cu un lot evaluat la aproape 12 milioane de euro, vine după două înfrângeri consecutive. Prima a fost suferită în campionat cu Viborg, cealaltă în Conferece League, joi, în deplasare cu HJK, meciuri în care nici macar nu a reușit să marcheze.
Silkeborg a avut o perioadă aglomerată, disputând meciuri atât în campionat, cât și în Europa, iar acest lucru poate fi decisiv într-un duel ca acesta de azi.

Pentru Silkeborg este foarte importanta calificarea în grupele Conferece League, mai ales din punct de vedere al bugetului; după înfrângerea la o diferență de un gol în Finlanda, șansele la calificare rămân valabile și mă aștept ca echipa să se axeze mai mult pe returul de joi cu HJK.

Nordsjaelland are și avantajul moral al meciurilor directe; din 2011 până în prezent, din 18 meciuri jucate, Nordsjaelland a câștigat de 12 ori, 5 meciuri s-au terminat la egalitate și doar o victorie a reușit să obțină Silkeborg.

Bochum vs. Bayern Munchen

Meciul se va desfășura începând cu ora 18.30 și face parte din etapa a 3-a din Germania – Bundesliga. Recomandarea propusă aici este „Bayern Munchen câștigă” la o cotă de 1.20.

Bayern a început noul sezon în stilul ei caracteristic, adică într-un mod spectaculos. A câștigat Supercupa contra celor de la Leipzig cu un scor de 5-3, apoi a urmat victoria din prima etapă 6-1 cu Frankfurt, iar etapa trecută au câștigat 2-0 cu Wolfsburg. Deși l-a pierdut pe golgeterul Lewandowski, Bayern nu si-a pierdut apetitul ofensiv, iar statutul de favorită la câștigarea campionatului a rămas încă valabil, având o cotă de 1.10 să ridice trofeul.

De partea cealaltă, Bochum a început campionatul cu 2 infrangeri, cu Mainz și Hoffenhaim și ocupă ultima poziție în clasament.

Diferența de valoare este una clară, Bochum are cel mai slab lot din Bundesliga evaluat la 46.5 milioane de euro; de partea cealaltă Bayern are unul din cele mai scumpe loturi de fotbal din lume, evaluat la 861 milioane de euro.

Mă aștept că Bayern să răzbune înfrângerea suferită în ultimul meci cu Bochum 4-2 și „să le dea cu terenul în cap” așa cum se spune în acest domeniu.

CITESTE SI

More in Cota 2