Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.04.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.04.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.04.2022 este alcătuită din 2 meciuri de tenis, Lopez/Lopez vs. Skupski/Koolhof și Tiafoe vs. Auger Aliassime; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Betano.

🥎 Lopez/Lopez – Skupski/Koolhof

● Meciul se va juca începând cu ora 16:00 și face parte din sferturile de finală ale turneului ATP de la Barcelona; recomandarea propusă aici este „Skupski/Koolhof câștigă meciul” la o cotă de 1.32.

● Am ales acest pronostic deoarece perechea alcătuită din jucătorul olandez și cel englez este una dintre cele mai bune la nivel de dublu. Aceștia au multe meciuri împreună, se înțeleg extraordinar în teren, iar anul aceștia au deja 3 titluri importante câștigate; primul a fost la Melbourne, al doilea la Adelaide, iar al 3-lea mai recent, la Doha. Și anul trecut au reușit să se impună la 2 turnee importante, San Diego și Acapulco. Aici la Barcelona a reușit sa treaca în 2 seturi de perechea Gille/Vliegen, după un meci curat aproape fără greșeli.

● De partea cealaltă, fraților Lopez cred ca le-a trecut vremea de a mai putea face performanțe notabile la acest nivel. Într-adevăr au avantajul moral al faptului că joacă „acasă”, însă am câteva motive destul de întemeiate pentru care cred ca nu vor castiga azi. În primul rând, până la meciul de ieri, Marc Lopez nu a mai avut vreun meci oficial din luna iulie a anului trecut. De altfel, acesta a jucat doar 14 meciuri anul trecut, 13 dintre ele fiind pierdute. Așadar cred că Marc va fi veriga slabă în acest duel, iar lui Feliciano cred ca ii va fi greu să umple acest gol al lipsei de meciuri a fratelui său.

● De altfel, nici Feliciano, nu trece deloc printr-o formă bună; anul acesta la simplu are 7 meciuri jucate, toate pierdute; la dublu are cateva partide reușite, culminând cu titlul câștigat la Acapulco alaturi de Tsitsipas, însă cred ca cred ca e de ajuns pentru a-i putea învinge pe adversarii de azi.
În meciul de ieri, cu favoriții numărul 1 al acestui turneu au câștigat cu foarte mare noroc, pot spune, iar acest lucru nu cred ca se va mai întâmpla si azi.

🥎 Tiafoe – Auger Aliassime

● Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 și face parte din optimile de finală ale turneului ale turneului de la Barcelona. Recomandarea propusă aici este „Auger Aliassime break în primul set” la o cotă de 1.31.

● Am ales acest pronostic deoarece Tiafoe este un jucator foarte inconstant si nu are mai deloc experienta meciurilor pe zgură. Nu are multe meciuri jucate pe această suprafață în ultima vreme, iar serviciul sau nu funcționează atat de bine cand suprafața este una lentă. Si-a pierdut serviciul in primul set și în meciul anterior câștigat cu Dellien, un jucător net inferior lui Auger Aliassime.

● De partea cealaltă, canadianul este unul din cei mai buni tenismeni la ora actuala; a reușit sa câștige anul acesta primul sau titlu ATP, la Rotterdam, însă în ultimele 2 luni a părut puțin deconcentrat. A început bine acest turneu, cu o victorie la Taberner, un jucător bun pe zgură, căruia i-a facut 5 break-uri. Ma aștept la un meci echilibrat azi, cu multe break-uri, având în vedere ca se joacă pe zgură umezita de ploaie, in care mingea o sa sara foarte lent.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2