Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.09.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.09.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.09.2022 este alcătuită din două meciuri de handbal, Buzău vs. Steaua și GOG vs. Dinamo. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.76 în cadrul casei de pariuri Betano.

🏐 Buzău vs. Steaua

Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din etapa a 5-a din Romania – Ligă Națională. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la cotă de 1.30.
Steaua a început destul de bine campionatul, cu 3 victorii și o înfrângere, iar cu o victorie astăzi poate urca pe locul 2 in clasament. A câștigat cu Vaslui, Bacău și Turda, meciuri destul de dificile. A pierdut cu Constanta la un singur gol diferența, după un meci strâns, un meci în care constănțenii erau și puțin favoriți.

De partea cealaltă, Buzău a câștigat în singur meci și a pierdut 3 și se află în partea de jos a clasamentului. A câștigat doar cu Odorhei care este ultima în clasament, astfel că nu cred că poate emite pretenții la o victorie azi.
De altfel, Buzău nu a câștigat niciodată cu Steaua, din 2018 până în prezent, statistica indicând 8 victorii pentru bucureșteni și 2 egaluri.

🏐 GOG vs. Dinamo București

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din runda a 2-a din Liga Campionilor. Recomandarea propusă aici este „Dinamo nu pierde la mai mult de 4 goluri” la o cotă de 1.30. 
GOG este câștigătoarea titlului din Danemarca revenind astfel în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 2 sezoane. A început noul sezon cu o infrangere in SuperCupa contra celor de la Aalborg și după a urmat o serie de 6 victorii. In prima rundă din Liga Campionilor a reușit să câștige în deplasare la Zagreb cu 27-31, după ce portarul Tobias Thulin a făcut minuni in poarta danezilor. Față de sezonul trecut, echipa daneză a făcut ceva modificari față de sezonul trecut rămânând fără câțiva jucători cheie, însă pare că nu le resimte lipsa în acest start de sezon.

De partea cealaltă, Dinamo este mai bine cotată decât echipa daneză și cu mai multă experiență. Dinamo are că obiectiv clasarea in top 6 în acest sezon de Champions League, de aceea are nevoie de un rezultat pozitiv astăzi în Danemarca; a pierdut primul meci cu Magdeburg, pe teren propriu, scor 30-28 și nu cred că va pierde din nou, mai ales la o diferență de 4 goluri. Dinamoviștii nu au nici probleme de lot și nu au jucat nici în campionatul intern, astfel că echipa a avut timp sa se odihnească și să pregătească acest duel.

CITESTE SI

More in Cota 2