Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 23.10.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 23.10.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 23.10.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Basel vs. Winthertur și Molde vs. Rosenborg; Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.78 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Molde vs. Rosenborg

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din etapa a 27-a din Norvegia Eliteserien. Recomandarea propusă aici este „Rosenborg marchează” la cotă de 1.31.

Cu 4 meciuri înainte de finalizarea campionatului, Molde are deja asigurat titlul de campioană; a acumulat 66 de puncte, cu 15 mai mult decât ocupanta locului secund, Bodo/Glimt și chiar dacă ar pierde toate cele 4 meciuri din campionat, Molde nu mai are cum sa piardă titlul. Mă aștept că Molde sa abordeze ceva mai relaxata acest duel cu Rosenborg, având în vedere că joi are meci important în Conferece League, contra celor de la Djurgarden. Este posibil ca antrenorul celor de la Molde sa menajeze și câțiva titulari, astfel că tind sa cred că nu va câștiga acest meci.

De partea cealaltă, Rosenborg nu este angrenata pe plan european, astfel că trebuie să concentreze exclusiv pe aceste ultime 4 meciuri din campionat. Momentan ocupă locul 3 in clasament, cu 50 de puncte, cu unul mai puțin decât Bodo/Glimt și cu 3 mai mult decat Lillestrom. Vedem astfel că lupta este una foarte strânsă și mă aștept că Rosenborg să facă un meci bun astăzi și să marcheze minim un gol. A reușit să o facă în 25 din ultimele 26 de meciuri și mă aștept să o facă și astăzi, într-un meci foarte important pentru echipa.

⚽ Basel vs. Zurich

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:15 și face parte din runda a 13-a din Elveția – Super League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X & peste 1.5 goluri” la o cotă 1.36.

Basel este a doua echipă că valoare a lotului din Elveția, evaluat la 39 de milioane de euro și este una din echipele care an de an se lupta la campionat. Sezonul acesta a început foarte slab, ocupă abia locul 7 după 11 meciuri, cu 14 puncte, la 14 distanță deja de liderul Young Boys Berna. Are nevoie de puncte pentru a urca in clasament, fiindcă un astfel de loc este rușinos pentru o echipă precum Basel. Echipa este angrenata și pe plan european și probabil de aceea a „neglijat” campionatul; acolo conduce grupa 7 puncte și are cele mai mari șanse de calificare in primăvara europeană.
După 2 rezultate consecutive în campionat terminate 0-0, este greu de crezut să avem încă un meci fără goluri, la un meci în care joaca Basel, o echipă destul de ofensiva.

De partea cealaltă, Winthertur are de departe cel mai slab lot din campionatul elvețian. Evaluată la aproximativ 8 milioane de euro, echipa lupta pentru evitarea retrogradării, însă acest lucru va fi destul de dificil. Momentan ocupă penultimul loc în campionat, cu 12 puncte, dar și cu cea mai slabă ofensiva (9 goluri marcate), dar și cea mai slabă defensivă (24 goluri primite).

Cine nu are cont la BETANO și dorește UN BONUS LA ÎNREGISTRARE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Cota 2