Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 24.01.2023

Dubla zilei la pariuri Betano – 24.01.2023

Dubla zilei la pariuri Betano – 24.01.2023 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Emmen vs. PSV și Bayern vs. Koln; Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.68 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Emmen 🆚 PSV

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din etapa a 18-a din Olanda – Eredivisie. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2 & peste 1.5 goluri”.

Lupta la titlu din acest sezon din Olanda este una foarte strânsă. Între primele 6 locuri sunt doar 7 puncte distanță, clasamentul fiind momentan condus de Feyenoord cu 38 de puncte. Alkmaar se află pe 2 cu 36 de puncte, iar PSV pe 3 cu 35 de puncte; din spate va veni puternic și Ajax, care se află pe locul 5 cu 33 de puncte, astfel că PSV-ul nu își permite să se relaxeze cu echipele „mici’ și este nevoită să joace cat mai serios pentru a lua cele 3 puncte.

Emmen este cea mai slabă cotată echipă din prima ligă olandeză, evaluată la doar 12.3 milioane de euro, conform Transfermarkt. De partea cealaltă, PSV are un lot evaluat la 176 de milioane de euro, astfel că diferența de valoare este una uriașă. Emmen se află pe loc retrogradabil, cu doar 12 puncte strânse în 17 meciuri, astfel că nu cred că poate emite pretenții la o victorie în această seară.

Cât despre capitolul goluri, PSV are cea mai mare medie de goluri/meci din campionat. Cu 45 de goluri marcate (cea mai bună ofensiva) și 22 de goluri primite, are o medie de 3.9 goluri/meci. Din 2018 până în prezent, din 6 meciuri jucate, PSV reușit 4 victorii și 2 egaluri, în toate meciurile marcându-se cel puțin 2 goluri.

📢 Ce mai bună cotă pentru Dublă Zilei de azi o găsiți la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și încasezi și 500 RON gratis!

⚽ Bayern 🆚 Koln

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 17-a din Germania – Bundesliga. Recomandarea propusă aici este „Bayern câștigă meciul”.

Bavarezii au reluat noul sezon cu un egal, 1-1, în deplasare cu Leipzig, păstrându-si poziția de lider; are 35 de puncte, la 5 distanță de următoarele 3 echipe, Frankfurt, Union Berlin și Frankfurt, la 6 de Leipzig și la 7 de Dormtund. Această diferență, nu poate fi una liniștitoare, având în vedere că sunt abia la mijlocul sezonului, astfel că Bayern nu trebuie sa abordeze relaxata acest meci. Cu cel mai bun atac, 50 de goluri marcate și cea mai bună apărare, 14 goluri încasate, Bayern nu cred că va avea probleme în a se impune, mai ales în fața propriilor suporteri, mai ales că a câștigat cu Koln, 9 din ultimele 10 meciuri directe.

De partea cealaltă, Koln a început noul an cu o victorie impresionată, 7-1 contra celor de la Bremen. Cu această victorie a ieșit un pic din zona periculoasă a retrogardarii și a urcat pe locul 11 cu 20 de puncte, la 5 distanță de locurile retrogradabile. După euforia acestei victorii, totuși Koln, nu cred că poate emite pretenții sa un rezultat pozitiv în acest meci, mai ales că are și o listă de vreo 8 jucători indispensabili; printre ei se numără și mijlocașul tunisian Ellyes Skhiri care a marcat 2 goluri în meciul anterior și care era element cheie in angrenajul echipei. Un alt jucător important, care de regulă este titular, Luca Killian va lipsi și el pentru acest duel.

CITESTE SI

More in Cota 2