Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 24.04.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 24.04.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 24.04.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Salernitana vs. Fiorentina și Hertha vs. Stuttgart; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.78 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Salernitana vs. Fiorentina

● Meciul se va juca începând cu ora 13:30 și face parte din etapa a 34-a din Italia – Serie A; recomandarea propusă aici este „Salernitana peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.26.

● Am ales acest pronostic deoarece acest meci poate fi unul decisiv pentru Salernitana în vederea evitatarii retrogradării. Doar victoria ii mai poate da speranțele atingerii acestui obiectiv, iar echipa cred ca va face tot ce îi sta in putință pentru a lua cele 3 puncte. Și pentru Fiorentina este un meci important, momentan se află pe locul 7, in afara locurilor de calificare în Europa si au nevoie și eibde o victorie. Așadar mă astept la un meci tensionat, fiindca astfel de meciuri au o încărcătură ridicată, iar jucatorii pot ceda nervos uneori.

● Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri de exemplu, Salernitana a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 5 cu Udinese; 7 cu Sampdoria; 8 cu Roma; 6 cu Torino; 2 cu Juventus; 2 cu Sassuolo; 1 cu Inter; 2 cu Bologna; 2 cu Milan; 2 cu Genoa. Având în vedere aceste cifre prezentate, consider că Salernitana ar trebui sa primească si azi minim 2 cartonașe.

⚽️ Hertha vs. Stuttgart

● Meciul se va desfășura începând cu ora 18:30 și face parte din etapa a 31-a din Germania – Bundesliga. Recomandarea propusă aici este „Hertha peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.42.

● Am ales acest pronostic mergând pe aceeași idee ca și in meciul de mai sus; am ales un meci important pentru ambele echipe, de aceasta dată ambele fiind angrenatate la același obiectiv: salvarea de la retrogradare. Momentan Stuttgart ocupă ultimul loc retrogradabil, cu 28 de puncte, iar Hertha este cu un loc mai sus cu 29 de puncte.

● Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri jucate, Hertha a avut următorele cifre: 4 cu Augsburg; 4 cu Union Berlin; 1 cu Leverkusen; 2 cu Hoffenheim; 0 cu Monchengladbach; 2 cu Frankfurt; 2 cu Freiburg; 4 cu Leipzig; 4 cu Furth; 3 cu Bochum. Având în vedere aceste cifre, dar si importanța acestui meci, cred ca avem sanse destul de mari sa avem un nou bilet câștigator.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2