Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.01.2022 este alcătuită din doua meciuri, unul de baschet, Maccabi Tel Aviv vs. Alba Berlin și un meci de handbal, Polonia vs. Spania; mizăm pe o cotă de 1.63 in cadrul casei de pariuri Betano.

🏀 Maccabi Tel Aviv vs. Alba Berlin

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:15 și face parte din etapa a 20-a din Euroliga. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Alba Berlin peste 69.5 puncte” la o cotă de 1.29. 
● Am ales această recomandare, în primul rând pentru ca nu o vad pe Maccabi atât de favorită precum o arată cotele (cotă 1.25 la victorie). Alba Berlin poate sa câștige acest meci, iar cota este destul de mare si cred ca este un value bet pentri cine dorește sa joace direct pe victoria lor.
● Ambele echipe sunt în partea de jos a clasamentului și ma aștept sa avem un duel destul de strâns, dar si cu multe coșuri înscrise. În tur, Alba Berlin a câștigat pe teren propriu cu scorul de 91-86, pornind acel meci tot din postura de outsider.
● Statistic vorbind, în 24 din ultimele 30 de meciuri disputate, Alba Berlin a reușit sa depășească linia de 69.5 puncte marcate. Mai mult de atât și în ultimele 5 meciuri directe din 2019 până în prezent, Alba Berlin a atins linia de 70 de puncte și mă aștept sa o faca și azi.

🏐 Polonia vs. Spania

● Meciul se va desfășura începând cu ora 16:30 și face parte din grupa 2 de la Campionatul European de handbal. Recomandarea propusă aici este „Spania câștigă și la pauză si la final meciul”.
● Am ales această recomandare din 2 motive; primul motiv este faptul ca Spania se poate califica direct în semifinale în următoarele condiții: Suedia nu trebuie sa câștige cu Norvegia, iar Spania ar trebui sa câștige la o diferență cat mai mare acest meci pentru a avea un golaveraj mai bun decat Suedia, pentru a putea trece pe locul 2.
Așadar mă aștept ca Spania să forțeze încâ din startul meciului pentru a-și lua un avans considerabil, astfel încât sa nu aibe emoții la victorie.
● Un al doilea motiv este faptul ca Polonia este o echipă slabă si ca joc si din punct de vedere valoric și nu vad sa ii pună probleme Spaniei. Polonia a pierdut ușor meciurile cu Germania, Norvegia și Suedia, atât la pauză cât si la final și ma aștept sa se întâmple la fel si azi. Mai mult de atât, cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu 2 săptămâni și intr-un amical. Spania a câștigat, atât la pauză cat si la final, însă pe final a lasat-o mai moale câștigând doar la un singur gol diferență.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2