Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.08.2021

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.08.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Shakhtar vs. Monaco și Dinamo Zagreb vs. Sheriff Tiraspol; mizez pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Shakhtar vs. Monaco

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din ultimul tur al calificării în Uefa Champions League. În tur ucrainenii s-au impus cu 1-0 în Franța, iar acum au prima șansă la calificare.
Recomandarea propusă aici este „Shakhtar peste 2.5 cornere” la o cotă de 1.26 oferită de Betano. La fel ca în meciul tur mă aștept ca ucrainenii să le pună din nou probleme celor de la Monaco și sa aibe destul de multe ocazii de gol, inplicit lovituri de colț.
Statistic vorbind, echipa din Donetsk are cifre destul de ridicate la capitolul cornere, astfel ca in cele 8 meciuri jucate în noul sezon a obținut: 9 cornere cu Ch. Odeesa; 3 cu Monaco; 3 cornere cu Metalist; 6 cu Genk; 5 cu Oleksandria; 5 din nou cu Genk; 5 cu Lviv; 7 cu Inhulets; Așadar sperăm ca și in acest duel cu Monaco istoria să se repete.

⚽️ Dinamo Zagreb vs. Sheriff Tiraspol

Meciul se va desfășura începând cu ora 22.00 și face parte din ultimul tur al calificărilor pentru Uefa Champions League.
Recomandarea propusă aici este „Sheriff peste 1.5 cornere” la o cotă de 1.35 oferită de Betano.
Echipa din Moldova este una din marile surprize din fotbal de anul acesta la nivel de club. Este cu un pas să intre in gruple UCL după victoria uimitoare la scor de neprezentare din tur cu Dinamo Zagreb. Sheriff a avut un parcurs incredibil reușind sa le elimine pe rând pe Teuta, Alaskhert, Steaua Roșie Belgrad și cel mai probabil va trece și de Dinamo Zagreb daca va juca cum a facut-o până acum.
Si la capitolul cornere Tiraspol a stat destul de bine; a avut 3 respectiv 4 cornere cu Teuta apoi 7 respectiv 4 cornere cu Alaskhert; cu Steaua Roșie a reușit în ambele manșe să aibe 3 lovituri de colț, iar în meciul precedent cu echipa din Croația a avut 6 cornere.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Ponturi pariuri Champions League

CITESTE SI

More in Cota 2