Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 26.01.2023

Dubla zilei la pariuri Betano – 26.01.2023

Dubla zilei la pariuri Betano – 26.01.2023 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Ajax vs. Volendam și Ferreira vs. Benfica. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.78 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Ajax 🆚 Volendam

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 18-a din Olanda – Eredivisie. Recomandarea propusă aici este „Ajax peste 0.5 goluri în prima repriză”.

Lupta la titlu din acest sezon din Olanda este una foarte strânsă. Între primele 6 locuri sunt doar 7 puncte distanță, clasamentul fiind momentan condus de Feyenoord cu 41 de puncte. Alkmaar se află pe 2 cu 36 de puncte, iar PSV pe 3 cu 35 de puncte; Ajax, care se află abia pe locul 5 cu 33 de puncte nu își mai permite pași greșiți dacă va mai vrea să aibe vreo șansă la câștigarea campionatului.

Volendam este una din cele mai slab cotate echipă din prima ligă olandeză, evaluată la doar 12.55 milioane de euro, conform Transfermarkt. De partea cealaltă, Ajax are un lot evaluat la 276 de milioane de euro, astfel că diferența de valoare este una uriașă. Volendam se află pe loc retrogradabil, cu doar 12 puncte strânse în 17 meciuri, astfel că nu cred că poate emite pretenții la o victorie în această seară. Mai mult de atât, are și cea mai slabă defensivă, cu 42 de goluri încasate, astfel că mă aștept că Ajax sa își ia  avans încă din prima repriză. Cu 46 de goluri marcate în 17 meciuri, Ajax deține cea mai bună ofensiva din Olanda, iar atacanții Bergwijn și Brobbey, ambii cu cate 8 reușite, mă aștept să facă spectacol încă din prima repriză.

📢 JOACĂ DUBLA ZILEI LA BETANO ȘI ÎNCASEAZĂ BONUSUL DE 500 RON. MAI MULT DE ATÂT, VEI PUTEA OBȚINE PARIURI GRATUITE LA CADOUL ZILEI!

⚽ Ferreira 🆚 Benfica

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:15 și face parte din etapa a 20-a din Portugalia – Liga Portugal. Recomandarea propusă aici este „Benfica marchează în prima repriză”.

Ferreira este de departe cea mai slabă echipă din campionat, în acest sezon, iar cifrele sale arată dezastruos. A acumulat doar 6 puncte în 17 etape, aflându-se deja la 12 puncte distanță de salvarea de la retrogradare, ceea ce este aproape imposibil sa mai reușească. Mai mult de atât, are și cea mai slabă ofensiva din campionat, cu 32 de goluri primite, dar și cea mai slabă ofensiva, 10 goluri marcate, astfel că în mod normal Benfica ar trebui să „defileze” în acest duel.

„Vulturii” sunt lideri în Portugalia, reușind un sezon excelent, atât pe plan intern, cât și european, acolo unde sunt calificați în optimi și au șanse uriașe sa acceadă in sferturi, având în vedere că o întâlnește pe Brugge. Până la acele meciuri, mă aștept că Benfica sa se distanțeze in campionat, unde momentan se află la 4 puncte distanță de Braga și la 5 de Porto. Ofensiva funcționează foarte bine, având cele mai multe goluri marcate din campionat, 43 la număr; golgeterul campionatul, Goncalo Ramos, care a impresionat și la Campionatul Mondial cu o triplă contra Elveției, mă aștept să iasă la rampă astăzi și să o ducă pe Benfica spre o victorie liniștitoare încă din prima parte a meciului.

More in Cota 2