Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 26.10.2021

Ponturi optimi Cupa Romaniei

Dubla zilei la pariuri Betano – 26.10.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 26.10.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Dinamo vs. Arges și Spezia vs. Genoa; mizez pe o cotă de 1.82 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Dinamo vs. Argeș

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din optimile de finala ale Cupei României. Recomandarea propusa aici este “Șansă dubla X2” la o cotă de 1.47 oferită de Betani. Am ales acest pronostic deoarece Dinamo trece in continuare printr-o perioadă extrem de dificilă; jocul este in continuare unul slab, jucătorii par demoralizati, iar rezultatele negative nu încetează să se oprească.
De partea cealaltă, Arges este pe val, fiind neînvinsă de 10 partide; are 6 victorii si 3 egaluri, în tot acest timp, iar echipa pare super motivată să continue acest parcurs pozitiv.
Având in vedere forma de moment a celor două echipe, imi este greu sa cred ca dinamovistii vor putea scoate mai mult de un egal în acest meci, astfel ca varianta de X2 mi se pare un pronostic realizabil.

⚽️ Spezia vs. Genoa

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 10-a din Italia – Serie A.
Recomandarea propusă aici este “peste 1.5 goluri” la o cotă de 1.34 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci deschis și spectaculos din partea celor două echipe așa cum ne-au obișnuit în acest sezon.
De exemplu, în 8 din cele 9 meciuri disputate de Spezia s-au marcat minim 2 goluri.
De partea cealaltă, tot în 8 din cele 9 meciuri disputate de Genoa s-au marcat minim 2 goluri.
Mai mult de atât și ultimele 2 meciuri directe disputate recent s-au marcat de cel puțin două ori. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și astăzi, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2