Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Seraing vs. Genk și Almeria vs. Sevilla. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Betano.

Seraing vs. Genk

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din etapa a 6-a din Belgia – Jupiler Pro League.  Recomandarea propusă aici este „X2 & Peste 1.5 goluri” la cotă de 1.35.

Seraing este cea mai slabă echipă din campionatul belgian, din punct de vedere al valoric; are un lot evaluat la 8.5 milioane de euro și este principala favorită la retrogradarea in a doua ligă. Acest lot subțire se justifică și în rezultatele obținute în acest start de campionat; ocupă penultimul loc în clasament cu doar 3 puncte obținute în 5 meciuri; are practic 4 înfrângeri și o victorie cu Eupen, echipă vecină de clasament, de pe ultimul loc.
Și în sezonul trecut, Seraing a fost aproape de retrogradare, câștigând cu noroc barajul de a rămâne în prima ligă.

De partea cealaltă, Genk este una din candidatele la titlu în fiecare an în Belgia. A început în forță acest campionat și după 5 etape a strâns 12 puncte și a marcat de 15 ori. A pierdut în prima etapă, în deplasare, cu rivala Club Brugge (scor 3-2), după care au urmat 4 victorii spectaculoase. În toate cele 5 meciuri, Genk a reușit să marcheze de cel puțin 2 ori, astfel că este de așteptat să o facă și azi.

Genk are avantajul moral și al meciurilor directe, în cele 3 meciuri jucate în ultimul an, Genk a câștigat de fiecare dată cu următoarele scoruri: 4-0, 0-2 și 3-0.

Almeria vs. Sevilla

Meciul se va desfășura începând cu ora 23:00 și face parte din etapa a 3-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.28.

Almeria este una dintre echipele nou promovate, care are că obiectiv salvarea de la retrogradare în acest sezon. A început slab campionatul, cu o infrangere și un egal și se află printre principalele favorite sa se întoarcă înapoi în a 2-a ligă. Acest lucru se justifică, fiindcă are printre cele mai mai slabe loturi din punct de vedere valoric din prima ligă spaniolă, evaluat la aproximativ 80 de milioane de euro.

De partea cealaltă, Sevilla, cu un lot evaluat la 288 de milioane de euro este una din echipele care an de an se lupta la top 5. A început modest campionatul, cu o infrangere cu Osasuna și un egal cu Valladolid și mă aștept să se redreseze începând cu acest meci. Așteptările la club sunt mari, iar un nou rezultat negativ, nu cred că ar pica deloc bine; în sezonul trecut, Sevilla a terminat pe locul 4 și a fost echipa cu cele mai puține înfrângeri, doar 4 din 38 de meciuri. Îmi este greu sa cred că va pierde a doua oară în 3 etape, mai ales că joacă și cu o nou-promovata.

Din punct de vedere al meciurilor directe, cele două s-au întâlnit anul trecut in sferturile cupei Spaniei, unde Sevilla s-a impus cu 0-1.

More in Cota 2