Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.10.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.10.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.10.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Mallorca vs. Sevilla și Vallecano vs. Barcelona; mizez pe o cotă de 1.54 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Mallorca vs. Sevilla

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte etapa a 11-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusa aici este “Șansă dubla X2” la o cotă de 1.22 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece Sevilla are un sezon foarte bun până in acest moment și pe a fi una din candidatele care luptă pentru titlul din Spania. Momentan ocupă locul 3 în clasament cu 20 de puncte și un golaveraj de 16 goluri marcate și 6 goluri primite, având cea mai bună defensivă din campionat. De partea cealaltă, Mallorca care este nou promovată, nu a impresionat in acest sezon; se află în partea de jos a clasamentului, pe locul 13 cu 12 puncte adunate și un golaveraj negativ de 9 goluri marcate și 15 primite. Nu cred ca Mallorca are forța necesara se se impună în fața unei echipe a Sevillei motivată sa rămână în fruntea clasamentului.

⚽️ Vallecano vs. Barcelona

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din etapa a 11-a din Spania – La Liga.
Recomandarea propusă aici este “Șansă dublă X2” o cotă de 1.27 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept
ca Barcelona să spele rușinea înfrângerii din etapa cu trecuta și să revină cu un rezultat pozitiv astazi. Barcelona nu mai are nevoie de pași greșiți, se află pe 9 în clasament cu 15 puncte, iar o înfrângere azi cu Vallecano ar distanța-o și mai multe de primele locuri. Mă aștept sa vad echipa catalană mult mai motivată si focusata să redreseze acest început de sezon foarte slab.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2