Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.10.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.10.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 27.10.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Vaduz vs. Alkmaar și HJK vs. Roma. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.78 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Vaduz vs. Alkmaar

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din runda a 5-a a grupelor UEFA Conference League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2 și peste 1.5 goluri” la cotă de 1.32.

Vaduz este una din cele mai slabe echipe din aceasta competiție având un lot evaluat la aproximativ 6 milioane de euro, conform Transfermarkt. In aceasta grupa, din care mai fac parte și Dnipro și Apollon a reușit să obțină doar 2 puncte. Vaduz este o echipă din Liechtenstein, dar care evoluează în a doua ligă din Elveția și a ajuns in aceasta competiție că urmare a câștigării Cupei Liechtensteinului. Deci este de la sine înțeles că valoarea echipei este una modestă, iar pretențiile in cadrul echipei nu sunt mari fiind deja o performanță mare pentru ei că au ajuns în grupe.

De partea cealaltă, Alkmaar care avusese la un moment dat o serie de 13 victorii și 2 egaluri in acest sezon, în ultimele 2 săptămâni a suferit 3 infrangeri consecutive. Mă aștept ca în acest meci sa întrerupă seria negativă și să se răzbune pe o echipă net inferioară, pe care în tur a învins-o cu 4-1. Olandezii, care au 9 puncte, cu 2 mai mult decât Dnipro, au nevoie de cel puțin un egal pentru a rămâne lider, indiferent de rezultatul din celălalt meci al grupei. Alkmaar are un lot evaluat la 78 de milioane de euro și mă aștept că această diferență sa se vadă și în teren.

⚽ HJK vs. Roma

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din runda a 5-a a grupelor Europa League. Recomandarea propusă aici este „Roma câștigă” la o cotă 1.35.

Daca nu vor câștiga acest meci, Roma va trebui sa se mulțumească doar cu locul 3, iar acest lucru ar fi rușinos pentru trupa lui Mourinho. Italienii au reușit să obțină doar 4 puncte în 4 meciuri, și se află la 3 puncte în spatele celor de la Ludogorets și la 6 fata de liderul Betis. Ținta principală rămâne locul 2, dar pentru asta este nevoie de victorie împotriva codașei din Finlanda. HJK a reușit să obțină doar un punct în această grupă, a marcat doar un singur gol și a încasat 8, demonstrandu-se că această competiție este o „pălărie” prea mare pentru o echipă din Finlanda.

In meciul tur, Roma a reușit să câștige la scor de neprezentare cu HJK și mă aștept ca și în această seară, chiar daca joacă în deplasare, să nu aibe emoții.


Cine nu are cont la BETANO și dorește 52 RON FARA DEPUNERE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Cota 2