Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 28.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 28.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 28.08.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Man. City vs. Arsenal și Brighton vs. Everton; mizez pe o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Man. City vs. Arsenal

Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din etapa a 3-a din Anglia – Premier League.
Recomandarea propusă aici este “Man. City peste 0.5 cartonașe” la o cotă de 1.26 oferită de Betano. Ma aștept la un meci încins având în vedere ca este un meci între două echipe cu renume din Anglia, astfel ca orgoliile ar trebuie sa fie destul de mari.
Man. City faultează destul de des în ultima vreme și rareori a terminat vreun meci fără sa primească cartonaș. De exemplu, în ultimele 9 meciuri oficiale a fost sancționată de fiecare dată cu cel puțin un cartonaș. Mai mult de atât, din 2019 până în prezent, în 6 dij cele 7 meciuri directe cu Arsenal, “Cetățenii” au încasat cel puțin un cartonaș.

⚽️ Brighton vs. Everton

Meciul se va desfășura începând cu ora 17.00 și face parte din etapa a 3-a din Anglia – Premier League.
Recomandarea propusă aici este “Everton peste 0.5 cartonașe” la o cotă de 1.27 oferită de Betano.
Am ales acest pronostic deoarece pare o linie accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos. De exemplu în 12 din ultimele 14 meciuri, Everton a încasat minim un cartonaș. Mai mult de atât, în 4 din ultimele 5 meciuri directe contra celor de la Brighton, Everton a fost sancționată cel puțin o dată.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Ponturi pariuri fotbal Premier League

Cele doua nu au mai remizat de cinci partide! Tu pe cine pariezi?

Cote marite Liverpool vs Chelsea. Vezi ce ai de facut:

  1. CLICK AICI si inregistreaza un cont nou la agentia de pariuri online 888 Sport.
  2. Fa o depunere de minim 50 RON si pariaza maxim 25 RON pe victoria favoritei tale.
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, la cota reala, pe piata “Timp Regulamentar”.
  4. Daca pariul tau este castigator, in contul tau se vor aloca bani reali in functie de cota reala + diferenta pana la 325/425 RON sub forma de Pariuri Gratuite.

CITESTE SI

More in Cota 2