Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

Superbet

88 Rotiri Gratuite

Sizzling Hot Deluxe + 25 Lei FreeBet

Betano

50 Rotiri Gratuite

+ 50 Lei Pariu Gratuit

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 28.12.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 28.12.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 28.12.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Leeds vs. Man. City și Brest vs. Lyon. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽ Leeds 🆚 Man. City

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 17-a, din Anglia – Premier League. Recomandarea propusă aici este „Man. City câștigă” la o cotă de 1.31 oferită de Betano.

Am ales acest pronostic deoarece Man. City este nevoită să câștige împotriva celor de la Leeds, pentru a rămâne aproape de liderul Arsenal. Momentan sunt la 8 puncte distanță de „tunari”, iar un pas greșit ar însemna mult în calculele pentru câștigarea trofeului de campioană. Leeds nu a impresionat în acest sezon, având o defensivă slabă și nu cred că îi va  poate pune probleme trupei lui Guardiola. A pierdut categoric, ultimele 2 meciuri contra „cetățenilor”, scor 0-4 pe teren propriu și 7-0 în deplasare, și mă aștept că acest lucru sa se întâmple și în această seară.

⚽ Brest 🆚 Lyon

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 16-a din Franța – Ligue 1. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.30.

Brest se află în zona retrogardarii, având doar 3 victorii în campionat din 15 meciuri, jucate în acest sezon. A pierdut și ambele meciuri de pregătire, încasând cate 3 goluri atât de la Rennes, cât și de la Osasuna.

De partea cealaltă, Lyon și-a dezamăgit fanii până acum, in acest sezon, ocupând abia locul 8 in clasament, cu doar 21 de puncte. Totuși, după această pauză competițională, mă aștept că antrenorul Lorant Blanc să fii pus la punct lacunele din jocul echipei și să înceapă astfel ascensiunea pentru a intra în top 5 și a se putea califica în competițiile europene sezonul viitor, fiindcă ar fi un dezastru sa nu se califice pentru al doilea an consecutiv.

More in Cota 2