Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.01.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.01.2022 este alcătuită din doua meciuri de fotbal, Amorebiata vs. Girona, si Beerschot vs. Waregem; mizăm pe o cotă de 1.76 in cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Amorebiata vs. Girona

● Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din etapa a 25-a din Spania LaLiga 2. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.37.
Am ales această recomandare deoarece Amorebiata este una din cele mai slabe echipe din campionat; ocupă locul 20 din 22 de echipe, cu 21 de puncte obținute în cele 24 de meciuri. Se află deja la 5 puncte de ultimul loc ce o poate salva de la retrogradare, însă situația la echipa este una complicată. Amorebiata a strâns puncte mai mult din egaluri în acest sezon, fiindca are doar 3 victorii în 24 de meciuri și îmi este greu sa cred ca va câștiga azi.
● Girona este una din candidatele la promovare în acest sezon; momentan ocupă locul 6 cu 38 de puncte. Dupa un început mai slab de campionat, Girona si-a revenit pe parcurs, iar în ultimele 18 meciuri a reușit 12 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri.
● In meciul tur, Girona a câștigat cu scorul de 2-0 și ma aștept ca si astazi sa faca un meci bun, altfel încăt sa putem bifa un nou bilet.

⚽️ Beerschot vs. Waregem

● Meciul se va desfășura începând cu ora 17:15 și face parte din etapa a 25-a din Belgia – Jupiler Pro League. Recomandarea propusă aici este „Waregem marchează” la o cotă de 1.29.
● Am ales aceast pronostic în primul rând pentru ca mă aștept la un meci cu multe goluri. Ambele echipe au o medie ridicată la acest capitol, meciurile celor de la Waregem au o medie de 3.56 goluri pe meciuri, în timp ce meciurile celor de la Beerschot au o medie de 2.95 goluri/meci.
● Waregem deși ocupă locul 16 în clasament, are a 10-a cea mai bună ofensivă din campionat; a reușit sa marcheze în 21 din cele 24 de meciuri disputate în acest sezon, iar în meciul tur cu Beerschot a reușit sa câștige cu scorul de 2-0.
● De partea cealaltă, ultima clasată, Beerschot, are doar 12 puncte si pare deja condamnată la retrogradare. A încasat gol în 20 din cele 25 de meciuri disputate în acest sezon, astfel ca avem toate premisele ca vom putea bifa acest pronostic.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2