Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.03.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.03.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.03.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Siria vs. Irak și Belgia vs. Burkina Faso; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Siria vs. Irak

● Meciul se va juca începând cu ora 16:45 și face parte din calificările pentru Cupa Mondială; recomandarea propusă aici este „Șansă dubla X2” la cotă de 1.25.
Am ales acest pronostic deoarece acest meci este foarte important pentru Irak, deoarece aceștia încă mai au șanse la o calificare la Cupa Mondială.
Coreea de sud si Iran sunt deja calificate direct de pe primele 2 pozitii, iar pentru poziția a 3-a lupta se dă între Emiratele Arabe Unite și Irak.

● Echipa națională a Irak-ului este momentan pe locul 4, cu 8 puncte, in timp ce EAU se află pe locul 3 cu 9 puncte. Așadar singura opțiune pentru Irak este să faca un meci foarte bun și sa castige cele 3 puncte, în timp ce Emiratele Arabe să nu o bătă pe Coreea de Sud. Irak-ul este oricum o echipă care pierde destul de greu, în ultimele 34 de meciuri, a pierdut doar 5 dintre ele, ceea ce este o performanță destul de bună.

● De partea cealaltă, Siria este o echipă slabă și fără motivație în acest meci. Are 5 puncte strânse în clasament și ocupă ultima poziție. În ultimele 14 meciuri, a fost învinsă de 10 ori, iar în aceste circumstanțe îmi este greu sa cred ca va obține o victorie.

⚽️ Belgia vs. Burkina Faso

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și este un meci amical ce se va disputa pe stadionul din Anderlecht. Recomandarea propusă aici este „Belgia marchează minim 2 goluri” la o cotă de 1.38.

● Am ales sa mizez pe acest pronostic, deoarece Belgia este o echipă ce joacă un fotbal spectaculos și bazat foarte mult pe faza ofensivă.
Belgia vine după un egal 2-2 cu Irlanda, astfel că ambiția ar trebui sa fie si mai mare de a câștiga acest duel și de a face spectacol în fața propriilor fani.

● De partea cealaltă și Burkina Faso a disputat un amical, in urmă cu câteva zile, cu Kosovo. A fost un meci dezastruos pentru africani, au pierdut cu 5-0, ceea ce ne demonstrează că echipa este totuși una fragilă. De altfel, Burkina Faso a încasat cel puțin 3 goluri în ultimele 3 meciuri, astfel că pentru Belgia nu ar trebui sa fie un impediment să le dea 2 goluri pe teren propriu.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2