Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.03.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.03.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.03.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Siria vs. Irak și Belgia vs. Burkina Faso; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Siria vs. Irak

● Meciul se va juca începând cu ora 16:45 și face parte din calificările pentru Cupa Mondială; recomandarea propusă aici este „Șansă dubla X2” la cotă de 1.25.
Am ales acest pronostic deoarece acest meci este foarte important pentru Irak, deoarece aceștia încă mai au șanse la o calificare la Cupa Mondială.
Coreea de sud si Iran sunt deja calificate direct de pe primele 2 pozitii, iar pentru poziția a 3-a lupta se dă între Emiratele Arabe Unite și Irak.

● Echipa națională a Irak-ului este momentan pe locul 4, cu 8 puncte, in timp ce EAU se află pe locul 3 cu 9 puncte. Așadar singura opțiune pentru Irak este să faca un meci foarte bun și sa castige cele 3 puncte, în timp ce Emiratele Arabe să nu o bătă pe Coreea de Sud. Irak-ul este oricum o echipă care pierde destul de greu, în ultimele 34 de meciuri, a pierdut doar 5 dintre ele, ceea ce este o performanță destul de bună.

● De partea cealaltă, Siria este o echipă slabă și fără motivație în acest meci. Are 5 puncte strânse în clasament și ocupă ultima poziție. În ultimele 14 meciuri, a fost învinsă de 10 ori, iar în aceste circumstanțe îmi este greu sa cred ca va obține o victorie.

⚽️ Belgia vs. Burkina Faso

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și este un meci amical ce se va disputa pe stadionul din Anderlecht. Recomandarea propusă aici este „Belgia marchează minim 2 goluri” la o cotă de 1.38.

● Am ales sa mizez pe acest pronostic, deoarece Belgia este o echipă ce joacă un fotbal spectaculos și bazat foarte mult pe faza ofensivă.
Belgia vine după un egal 2-2 cu Irlanda, astfel că ambiția ar trebui sa fie si mai mare de a câștiga acest duel și de a face spectacol în fața propriilor fani.

● De partea cealaltă și Burkina Faso a disputat un amical, in urmă cu câteva zile, cu Kosovo. A fost un meci dezastruos pentru africani, au pierdut cu 5-0, ceea ce ne demonstrează că echipa este totuși una fragilă. De altfel, Burkina Faso a încasat cel puțin 3 goluri în ultimele 3 meciuri, astfel că pentru Belgia nu ar trebui sa fie un impediment să le dea 2 goluri pe teren propriu.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Cota 2