Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.08.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Guimaraes vs. Casa Pia și Cadiz vs. Ath. Bilbao. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.67 în cadrul casei de pariuri Betano.

Guimaraes vs. Casa Pia

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 4-a din Portugalia – Prima Ligă. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X” cotă de 1.30.

Guimaraes a început campionatul cu 2 victorii și o infrangere, un start acceptabil având în vedere că portughezii au jucat în paralel și în calificările Conferece League. Acolo, a fost eliminată in play-off de către Hajduk Split, astfel că acum trebuie sa se axeze exclus pe campionat. Sezonul trecut a avut un parcurs bun, terminând pe locul 6, loc la care speră să ajungă și la finalul sezonului acesta. Șansele sunt de partea lor, fiindcă din punct de vedere al valorii lotului stă bine, având al 6-lea cel mai valoros lot din campionat, evaluat la aproape 34 de milioane de euro.

De partea cealaltă, Casa Pia este una din echipele nou promovate, care anul acesta are ca obiectiv evitarea retrogradării. A început campionatul cu un egal, o infrangere și o victorie, ceea ce este bine raportat la nivelul clubului. Cu un lot evaluat la aproximativ 14 milioane de euro, Casa Pia este una din echipele cel mai slab cotate din prima ligă portugheză.

Cele două s-au întâlnit anul trecut in cupă, iar Guimaraes s-a impus în deplasare cu scorul de 0-1 și la fel mă aștept să se întâmple și azi.

Cadiz vs. Ath. Bilabo

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 3-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.28.

Cadiz este una din cele mai slabe echipe din acest sezon de La Liga. Anul trecut a evitat retrogradarea la limită, la un singur punct avans în fața Granadei, iar în acest sezon întâmpină iar dificultăți destul de mari. A început cu 2 înfrângeri, cu Sociedad și Osasuna , fără să marcheze gol și ocupă ultimul loc în clasament. Are și o listă lungă de 7 jucători indisponibili, cei mai importanți fiind fundașul Alarcon care a încasat cartonaș roșu meciul anterior și atacantul Alberto Perea.

De partea cealaltă, Bilbao este una din echipele care se luptă an de an sa termine pe un loc de Europa; anul trecut a terminat pe 8 și nu vor evolua în competițiile europene, astfel că toată concentrarea trebuie sa se axeze pe campionat. A început sezonul acesta cu un egal cu Mallorca și o victorie importanta cu Valencia și mă aștept să confirme și cu Cadiz care are un început dezastruos de campionat.

CITESTE SI

More in Cota 2