Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 30.08.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Betano – 30.08.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 30.08.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Trofense vs. Penafiel și Hvidovre vs. Hobro mizez pe o cotă de 1.67 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Trofense vs. Penafiel

Meciul se va desfășura începând cu ora 23:15 și face parte din etapa a 4-a din Portugalia Liga a 2-a.
Recomandarea propusă aici este “Șansă dublă X2” la o cotă de 1.24 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece Penafiel este echipa cu un lot mai valoros și cu pretenții la primele locuri în acest sezon. De partea cealaltă, Trofense este nou promovată și pare că nu se regăsește deloc în acest start de campionat. A fost eliminata din Cupa Ligii, iar în campionat are o înfrângere și 2 egaluri. Penafiel a reușit deja două victorii în Cupa Ligii, 2 victorii si o înfrângere la limită în campionat. Așadar mă aștept din nou la un meci bun facut din partea oaspeților de astăzi și nu cred ca va pierde acest duel.

⚽️ Hvidovre vs. Hobro

Meciul se va desfășura începând cu ora 20.00 și face parte din etapa a 7-a din Danemarca – Liga a 2-a.
Recomandarea propusă aici este “Șansă dublă 1X” la o cotă de 1.25 oferită de Betano.
Am ales sa mizez din nou pe antiteza de joc a celor două echipe din ultima perioada.
Hvidovre are în noul sezon 5 victorii, un egal si o înfrângere, în timp ce Hobro nu se poate lăuda cu nici o victorie; a reușit doar 3 egaluri și 4 înfrângeri și nu cred ca va reuși să iasă din această pasă proastă tocami astazi cu o echipa a celor de la Hobro care este mult mai omogenă și organizată.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Ponturi pariuri fotbal 30.08.2021

CITESTE SI

More in Cota 2