Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betfair – 30.04.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Betfair – 30.04.2021

Dubla zilei la pariuri Betfair – 30.04.2021 este alcătuită din doua meciuri de tenis, Sabalenka vs. Zvonareva și Doi vs. Osaka; mizăm pe o cotă de 1.54 în cadrul casei de pariuri Betfair.

🥎 Sabalenka – Zvonareva

Meciul se va desfășura începând cu ora 12:00 și face parte din primul tur al turneului WTA pe zgură de la  Madrid. Recomandarea propusă aici este „Sabalenka își câștigă primul game la serviciu” la o cotă de 1.29 oferită de Betfair.

Am ales acest pronostic deoarece sportiva din Belarus are un serviciu foarte bun, puternic pe care cu greu și-l pierde, mai ales în fața unor jucătoare precum Zvonareva. Sabalenka vine după finala pierdută la Stuttgart cu Barty; pe durata turneului, în 5 meciuri, nu si-a pierdut niciodată serviciul din startul meciului.

🥎 Misaki Doi – Naomi Osaka

Meciul se va desfășura începând cu ora 13.00 și face parte din primul tur al turneului pe zgură de la Madrid. Recomandarea propusă aici este „Osaka își câștigă primul game la serviciu” la o cotă de 1.20 oferită de Betfair.

La fel ca în cazul sportivei din Belarus și Osaka posedă unul din cele mai bune servicii din tenisul mondial feminin. Singurul mic impediment ar fi faptul faptul ca este la primul turneu pe zgură din acest an, și vine dupa o pauza de o lună când a jucat la Miami. Totuși Misaki Doi este o sportivă destul de modestă, mai ales pe zgură si nu cred ca îi va pune probleme numărului 2 mondial.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betfair! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Ponturi pariuri tenis – Dubla zilei la pariuri – 30.04.2021

Click mai jos pentru a vedea mai multe ponturi pariuri de azi 30.04.2021

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Cota 2