Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Fortuna – 07.11.2022

Dubla zilei la pariuri Fortuna – 07.11.2022

Dubla zilei la pariuri Fortuna – 07.11.2022 este alcătuită din două meciuri de handbal, Spania vs. Polonia și Franța vs. România. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.81 în cadrul casei de pariuri Fortuna.

🏐 Spania vs. Polonia

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din runda a 2-a de la Campionatul European de handbal feminin. Recomandarea propusă aici este „Spania câștigă” la cotă de 1.38.

Ibericele au pierdut în primul meci cu Muntenegru, scor 30-23 și sunt nevoite să câștige astăzi cu Polonia pentru a mai avea șanse la calificare. Deși au pornit ca favorite in meciul cu Muntenegru, aportul publicului din Podgorica, dar și agresivitatea din jocul gazdelor, a făcut că Spania să piardă de o manieră rușinoasă. De partea cealaltă, Polonia a pierdut cu Germania, scor 23-25, într-un meci în care nemțoaicele nu au turat motoarele la maxim. Poloneze au o echipă națională inferioara din toate punctele de vedere și mă aștept că Spania să se redreseze și să câștige acest duel.

🏐 Franța vs. Romania

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:30 și face parte din runda a 2-a de la Campionatul European de handbal feminin. Recomandarea propusă aici este „Franța câștigă la minim 2 goluri diferență”.

România s-a ținut aproape de Olanda in meciul anterior și a suferit o infrangere dureroasă, scor 29-28. Cu toate astea, efortul depus în meciul cu Olanda cred că își va pune amprenta pe acest duel cu Franța. Cu o apărare destul de hazardată și cu o Cristina Neagu care a reușit doar 3 goluri din 11 aruncări in meciul cu Olanda, tricolorele par victime sigure in aceasta seară. Pivotul Crina Pintea nu are rezerva pe postul ei și a părut foarte obosita după meciul cu Olanda, iar portarul Dumanska a ieșit accidentată după meciul anterior.

De partea cealaltă, Franța are o serie de 5 victorii consecutive într-o săptămână, 4 din ele fiind în meciuri amicale. In primul meci din aceasta grupa, nu i-am acordat nici o șansă Macedoniek de Nord, cedând doar 14 goluri. Defensiva de fier a Franței va fi greu de învins, de o echipă a României puțin decimată. Franța are și avantajul moral al meciurilor directe, ultimele 8 meciuri contra României fiind câștigate fără drept de apel putem spune.

CITESTE SI

More in Cota 2