Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Fortuna – 28.08.2022

Dubla zilei la pariuri Fortuna – 28.08.2022

Dubla zilei la pariuri Fortuna – 28.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Reims vs. Lyon și Lillestrom vs. Kristiansund. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Fortuna.

Reims vs. Lyon

Meciul se va desfășura începând cu ora 18:05 și face parte din etapa a 4-a din Franța – Ligue 1.  Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” cotă de 1.26.

Reims a început slab campionatul, cu 2 înfrângeri și un egal și ocupă penultimul loc în clasament după 3 etape. A încasat cate 4 goluri, atât de la Marseille, cât și de la Clermont, iar profilul defensiv scârție serios pentru echipa condusa de O. Garcia.

De partea cealaltă, Lyon a început bine campionatul, cu 2 victorii în cele două meciuri disputate, 2-1 cu Ajjacio și 4-1 cu Troyes. In sezonul trecut, Lyon a avut un parcurs dezastruos raportat la pretențiile clubului, terminând abia pe poziția a 8-a. Nu s-a calificat în nici o competiție europeană, astfel că anul acesta trebuie sa se axeze exclus pe campionat. Mă aștept că tripleta ofensiva formată din Lacazette, Tolo Ekambi și Tete sa iasă din nou la rampă și să scoată cel puțin un egal în acest duel, care nu pare chiar atât de dificil.

Lillestrom vs. Kristiansund

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 20-a din Norvegia – Eliteserien Recomandarea propusă aici este „1 solist” la o cotă de 1.40.

Lillestrom este una din candidatele la titlu în acest sezon din Norvegia. Momentan ocupă locul 3, cu 40 de puncte, la unul distanta de Bodo Glimt și la 5 de liderul Molde. Este una din echipele constante din acest an, care a reușit să țină pasul cu „granzii” Molde, Bodo și Rosenborg. Vine după o perioadă mai puțin bună, cu 3 infrangeri, 1 egal și o infrangere și are nevoie să se redreseze cu o victorie azi împotriva ocupantei ultimului loc.

Kristiansund are un sezon dezastruos și pare că și retrogradată, chiar daca însă este devreme pentru a spune asta, totuși 6 puncte în 18 meciuri este extrem de puțin.
In meciul tur, Lillestrom a câștigat cu scorul de 1-3 și mă aștept să o facă și în acest meci.

CITESTE SI

More in Cota 2