Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Las Vegas – 03.11.2022

Dubla zilei la pariuri Las Vegas – 03.11.2022

Dubla zilei la pariuri Las Vegas – 03.11.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, RFS vs. Fiorentina și Pyunik vs. Basel; Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.63 în cadrul casei de pariuri Las Vegas.

⚽ RFS vs. Fiorentina

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:30 și face parte din ultima rundă a grupelor Conference League. Recomandarea propusă aici este „2 solist” la cotă de 1.30.

Letonii de la RFS sunt ultimii în această grupă, cu doar 2 puncte, iar acest meci, nu are vreo miză pentru din punct de vedere al calificării. Singurul dubiu in această grupă este cine va termina pe primul loc, Basaksehir sau Fiorentina, ambele având câte 10 puncte. La egalitate de puncte, turcii au avantajul meciurilor directe, însă până acolo, Fiorentina trebuie sa se concentreze să câștige acest meci și să aștepte că Basaksehir sa se încurce.

In tur, letonii au reușit să scoată surprinzător un rezultat de egalitate, 1-1, însă îmi este greu sa cred că situația se va repeta. Diferența de valoare a este una foarte mare; RFS are un lot evaluat la aproximativ 9 milioane de euro, în timp ce Fiorentina are un lot evaluat la 260 de milioane de euro; mă aștept că această diferență sa se vadă și în teren, iar italienii să câștige acest duel.

⚽ Pyunik vs. Basel

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din ultima runda a grupelor Conference League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă 1.25.

Basel are nevoie de minim un egal în această seară pentru o calificare de pe locul 2; mă aștept să îl obțină pentru că este o echipă mult mai experimentată, mai valoroasă și mai galonată. Armenii de la Pyunik sunt o echipă destul de micuță, cotată la aproximativ 8 milioane de euro și nu cred că poate emite pretenții la o victorie astăzi, chiar daca cele 3 puncte, ar echivala cu o calificare.

Așadar este un meci cu miză pentru ambele echipe, dar cred că Basel, care are un lot evaluat la 39 de milioane de euro, poate sa se organizeze și să obțină cel puțin un egal. In tur, i-a învins cu scorul de 3-1, într-un meci în care a dominat categoric meciul.

Cine nu are cont la LAS VEGAS și dorește GRATIS ROTIRI GRATUITE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Cota 2