Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 01.05.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 01.05.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 01.05.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Sion vs. Young Boys și Everton vs. Chelsea; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.98 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Sion vs. Young Boys

● Meciul se va juca începând cu ora 15:15 și face parte din etapa a 32-a din Elveția – Super League; recomandarea propusă aici este „X2 si peste 1.5 goluri”, la o cotă de 1.40.

● Am ales acest pronostic deoarece Young Boys este nevoita sa scoată cel puțin un punct din acest meci, pentru a-și mari sansele la un loc in top 3, sau de ce nu la poziția secundă. Momentan ocupă a 3-a poziție, cu 3 puncte mai mult decat St. Gallen si Lugano, dar cu 6 puncte mai puțin decat Basel. Young Boys este o echipă puternica, care pierde destul de greu, drept dovadă, în ultimele 22 de meciuri are doar 2 înfrângeri. Pe langa asta este o echipă care ne oferă meciuri cu multe goluri. Are un golaveraj de 68 goluri marcat si 43 goluri primite, ceea ce reprezintă o medie de 3.58 goluri/meci.

● De partea cealaltă, Sion este una din cele mai slabe echipe în acest sezon din Elveția. Ocupă pozitia a 8-a, la 7 puncte de locul de baraj pentru a 2-a ligă, ocupat de Luzern. Si pentru ei un egal ar fi un rezultat foarte bun astazi, asa ca ar trebui sa forțeze sa marcheze cel putin un gol; in ultimele 12 meciuri, au 2 înfrângeri, iar în 16 din ultimele 20 de meciuri jucate am avut parte de minim 2 goluri.

● Si ultimele 3 meciuri directe au fost spectaculoase, Young Boys impunându-se de fiecare dată cu 3-1, 6-0, respectiv 4-3.

⚽️ Everton vs. Chelsea

● Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din etapa a 35-a din Anglia – Premier League. Recomandarea propusă aici este „Everton nu pierde la mai mult de un gol” la o cotă de 1.42.

● Am ales acest pronostic deoarece ma aștept ca Everton sa faca un bun astăzi și chiar sa scoata punct sau punct din acest duel; momentan, Everton ocupă ultimul loc retrogradabil având 29 de puncte, cu 5 mai puține decat Leeds, dar cu 2 meciuri in minius. Așadar, o înfrângere azi cu Chelsea, le-ar diminua si mai mult șansele in atingerea acestui obiectiv; de aceea ma astept ca echipa sa intre foarte concentrata in teren și sa faca tot ce le sta in putință sa scoata un rezultat bun.

● De partea cealaltă, Chelsea ocupă locul 3, la 6 puncte distanță de următoarea Arsenal, care are meci greu cu West Ham. In mod normal, un egal sau chiar o înfrângere nu i-ar afecta atat de mult in situația actuala din clasament. Așadar este posibil sa nu joace la turație maxima astăzi si chiar daca se va impune sa nu o faca la mai mult de un gol.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2