Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 03.07.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 03.07.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 03.07.2022 este alcătuită din 2 meciuri de tenis, Djokovic  vs. Van Rijthoven si Mertens vs. Jabeur; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🥎 Djokovic vs. Van Rijthoven

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din optimile de finala ale turneului de Mare Slam de la Wimbledon. Recomandarea propusă aici este „Peste 27.5 game-uri” la o cotă de 1.40.

Djokovic (nr. 3 ATP) caută primul său titlu de Mare Slam de anul acesta, unul destul de zbuciumat pentru sârb. Dupa ce la Australian Open nu a fost lăsat sa participe, sârbul si-a intrat destul de greu în formă; a ratat trofeul la Dubai, Monte Carlo, Belgrad, Madrid si la Roland Garros. Singul sau trofeu de anul acesta rămâne cel de la Roma, iar aici la Wimbledon rămâne principalul favorit. In primul tur a cedat neașteptat set cu Kwon Soon, dar si-a reglat jocul si a câștigat in minimum de seturi atât cu Kokkinakis, cati și cu Kecmanovic. Totuși, urmărindu-i jocul, nu mi se pare la capacitate maximă, astfel ca adversarul sau de azi il poate ține in șah o perioadă bună de joc.

De partea cealaltă, Van Rijthoven (locul 104 ATP) a surprins în acest sezon de iarbă si continuă sa o faca si aici la Wimbledon. A reușit sa câștige titlul la S-Hertongenbosch, cu victorii importante cu Fritz, Auger Aliassime, culminând cu victoria în minimum de seturi în finala cu Medvedev.
Aici la Wimbledon nu a avut probleme în nici un meci din cele 3, trecând la pas de Delbonis, Opelka și Basiliashvili.
Olandezul are un serviciu impecabil, reușind să aibe un procent ridicat de puncte la acest capitol. A reușit sa aibe 88% puncte castigate pe primul serviciu cu Basiliashvili, 90% cu Opelka și 91% cu Delbonis.
Vazand aceste cifre obținute, Tim cred ca poate sa lungească acest meci destul de mult, deoarece nu cred ca își va pierde atat de des serviciul. Un 6-4, 6-3, 6-3 este de ajuns ca pariul nostru sa fie câștigător, ceea ce mi se pare destul de realizbil.

🥎 Mertens vs. Jabeur

Meciul se va desfășura începând cu ora 18.30 și face parte din optimile de finală ale turneului de Mare Slam de la Wimbledon. Recomandarea propusă aici este „Jabeur câștigă meciul” la o cotă de 1.22.

Am ales acest pronostic deoarece Mertens nu mi s-a părut deloc convingătoare în ultima vreme. Jocul său scârțâie si consider ca a ajuns cu mult noroc în această fază aici la Wimbledon. În primul tur a pierdut primul set cu 6-1 contra lui Osorio, apoi din nou a început slab meciul cu Uvardy, cedând primul set cu 6-3. A câștigat neașteptat cu Kerber în 2 seruri, însă nemțoaica a greșit extrem de mult, lucru care nu cred ca se va întâmpla si cu Jabeur.
Înainte de Wimbledon, Mertens a fost eliminata din primul tur, de la Eastbourne si de la Birmingham si din turul 2 de la S-Hertongenbosch. Aceste înfrângeri premature la aceste turnee ma fac sa cred ca drumul sa la Wimbledon se va termina aici.

De partea cealaltă, Jabeur a avut un an foarte bun si constant, jocul sau pliindu-se pe toate suprafațele de joc. Înainte de Wimbledon a reușit sa câștige turneul pe iarbă de la Berlin, iar aici a trecut la pas in minimum de seturi de Bjoklund, Kawa si Perry. Tunisianca are moralul ridicat și încrederea la maxim, iar dupa eliminările de ieri ale lui Gauff si Swiatek, șansele pentru ea la titlu devin destul de mari.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2