Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 03.09.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 03.09.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 03.09.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Bochum vs. Werder Bremen și Auxerre vs. Marseille. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 2.03 în cadrul casei de pariuri Superbet.

Bochum vs. Werder Bremen

Meciul se va desfășura începând cu ora 16:30 și face parte din etapa a 5-a din Germania – Bundesliga. Recomandarea propusă aici este „Werder marchează & Werder peste 2.5 cornere” la o cotă de 1.40

Bochum este una dintre echipele nou promovate care a început extrem de slab noul sezon, cu 4 infrangeri, în 4 etape, timp in care a marcat doar 3 goluri și a încasat 13. Este evident pe ultima poziție în clasament și este principala candidată la retrogradare în acest sezon de Bundesliga. Acest lucru poate fi de interes, în condițiile în care Bochum are și cel mai slab lot din campionat, evaluat la doar 43 de milioane de euro.

De partea cealaltă, Werder a început campionatul cu 2 egaluri, ambele 2-2, cu Wolfsburg și Stuttgart; a câștigat în deplasare la Dortmund, cu scorul de 2-3 și a pierdut pe teren propriu cu Frankfurt, cu scorul de 4-3. De remarcat faptul echipa lui O. Werner are cel mai spectaculos start din Bundesliga (10 goluri marcate și 10 goluri primite), practic în toate cele 4 meciuri jucate de Werder s-au marcat de cel puțin 4 ori, iar Werder a reușit de fiecare dată să marcheze cel puțin 2 goluri.

La capitolul cornere, Bremen a avut 5 cu Frankfurt, 5 cu Dortmund, 2 cu Stuttgart, și 5 cu Wolfsburg. Având în vedere cele prezentate mai sus consider că Werder ar trebui să marcheze minim un gol și să aibe cel puțin 3 cornere.

279 Rotiri Gratuite + 56 RON FreeBet
279 Rotiri Gratuite + 56 RON FreeBet

Oferta de neratat la SUPERBET! Vrei 279 Rotiri Gratuite + 56 RON FreeBet FĂRĂ DEPUNERE? Click aici pentru a-mi lasa mesaj pe whatsapp și îți voi oferi gratis link-ul promoțional + consultanță!

Auxerre vs. Marseille

Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din etapa a 6-a din Franța – Ligue 1. Recomandarea propusă aici este „Marseille marchează și Marseille minim 4 cornere” la o cotă de 1.45.

Auxerre este una dintre echipele nou promovate, care a început campionatul destul de bine având în vedere statutul echipei. Are un egal, o infrangere și 2 victorii primind gol în 3 din cele 4 meciuri. Toate cele 4 echipe care au jucat cu Auxerre au reușit să aibe minim 4 cornere.

De partea cealaltă, Marseille a început foarte bine campionatul, cu 3 victorii și un egal. La capitolul cornere a avut 5 cu Brest, 7 cu Nantes, 5 cu Nice și 7 cu Clermont.

Cele două echipe s-au întâlnit anul trecut, in cupa Franței, acolo unde pe terenul celor de la Auxerre, Marseille a câștigat cu scorul de 0-2 și a avut 4 cornere. La fel mai aștept să se întâmple și azi, astfel încât să reușim să bifăm un nou bilet câștigător.

CITESTE SI

More in Cota 2