Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 04.06.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 04.06.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 04.06.2022 este alcătuită din 2 meciuri de tenis, Swiatek vs. Gauff și Purcell vs. Lenz; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.58 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🥎 Swiatek vs. Gauff

● Meciul se va desfășura începând cu ora 16:05 și face parte din finala turneului de mare slam de la Roland Garros. Avem o finala a noii generații, cu jucătoare tinere și foarte talentate, care vor avea multe de demonstrat în tenis. Poloneza este văzută mare favorită in acest meci, ea vine după 34 de victorii consecutive și are 5 turnee câștigate în acest timp.

● De partea cealaltă și americanca Gauff a avut un an bun și a demonstrat că poate câștiga un turneu de mare slam în viitorul apropiat. Aici la Roland Garros si-a câștigat toate meciurile in minimum de seturi, astfel ca ma aștept sa o vad foarte motivată și in această finala.

● Ma aștept la o finala mai strânsă decat o arată cotele, presiunea mai mare cred ca va fi pe Swiatek, iar acest traseu impresionant din acest an, poate fi o povară pentru ea din punct de vedere mental. Este greu ca la o vârstă de 21 de ani, sa iti poți ține emoțiile in frâu, iar Iga poate claca pe alocuri și sa nu aibe un meci atat de ușor. Gauff este capabilă sa producă surpriza din aceasta postura de outsider, sau macar să îi puna probleme polonezei. Aceasta linie de 16.5 poate fi depășită cu un scor de 6-3, 6-2, deci minim 5 game-uri pentru americancă nu ar trebui sa fie greu.

🥎 Purcell vs. Lenz

● Meciul se va desfășura începând cu ora 15:20 și face parte din calificările turneului pe iarbă, din Olanda de la S-Hertongenbosch. Recomandarea propusă aici este „Purcell câștiga” la o cotă de 1.25. Am ales acest pronostic deoarece Purcell este jucătorul mai in formă în această perioadă. Australianul vine din un turneu bun pe iarba de la Subirton, acolo unde a venit din calificări, iar pe tabloul principal a câștigat in minimum de seturi, împotriva unor jucători bine cotați pe iarbă precum Querrey și Herbert.

● De partea cealaltă, Lenz are puține meciuri jucate in acest an și o statistică negativa de 7 victorii și 11 înfrângeri. Este un tenismen modest, in 2021 a încheiat anul cu 12 victorii si 17 înfrângeri, iar in 2020 cu 7 victorii și 11 înfrângeri. Un lucru foarte important de menționat este ca germanul are un singur meci oficial jucat pe iarbă în toata cariera lui. A fost o înfrângere, tocami din anul 2011, acesta fiind un jucător de zgură. Nici pe hard nu are multe meciuri, de aceea ii va fi extrem de greu sa se adapteze jocului rapid de pe iarbă și cred ca va pierde ușor acest duel.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2