Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 04.11.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 04.11.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 04.11.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Omonia vs. Basel și Monaco vs. PSV; mizez pe o cotă de 1.61 în  cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Omonia vs. Basel

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din grupele Conference League. Recomandarea propusa aici este “Șansă dubla X2” la o cotă de 1.32 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece Basel se luptă la primul loc cu Qarabag, ambele având cate 7 puncte. De partea cealaltă, Omonia și Almaty, care au strâns doar un punct, nu mai au nici o șansă in această grupă.
De menționat faptul ca doar primul loc se califică direct mai departe, în timp ce loc 2 va juca la baraj. Așadar Basel trebuie sa forțeze astazi pentru a scoate un rezultat pozitiv contra unei echipe ce nu mai are nici o miză. În tur a reușit sa o învingă pe Omonia cu scorul de 3-1, o echipă a Omoniei care se afla în colaps, cu 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri.

⚽️ Monaco – PSV

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din grupele Europa League. Recomandarea propusa aici este “peste 1.5 goluri” la o cotă de 1.22 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci spectaculos, ambele echipe practicând un joc ofensiv.
De exemplu, în 16 din cele 19 meciuri disputate de Monaco în acest sezon s-au marcat peste 1.5 goluri.
De partea cealaltă, în 19 din cele 21 de meciuri disputate de PSV în acest sezon am avut parte de minim 2 goluri.
În meciul tur s-au marcat 3 goluri, în victoria celor de la Monaco cu scorul de 1-2.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2