Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 05.04.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 05.04.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 05.04.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Pordenone vs. Frosinone și Man. City vs. Atl. Madrid; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.62 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Pordenone vs. Frosinone

● Meciul se va juca începând cu ora 20:00 și face parte din etapa a 33-a din Italia – Serie B; recomandarea propusă aici este „Frosinone marchează” la o cotă de 1.25.

● Am ales acest pronostic deoarece Pordenone este cea mai slabă echipă din acest campionat; are doar 14 puncte strânse în 32 de meciuri și este 99.9% retrogradată in Serie C. Pe lângă asta, are și cea mai slabă defensivă, încasând cel puțin un gol in 30 din cele 32 de meciuri jucate în campionat.

● De partea cealaltă, Frosinone vine cu un obiectiv bine definit să câștige acest meci; sunt foarte importante cele 3 puncte, in vederea clasarii in top 8, pentru a putea lupta pentru o promovare în Serie A. Daca ne raportăm strict la cifre, Pordenone a reușit sa marcheze minim un gol în 24 din cele 32 de meciuri disputate, iar în meciul tur a înscris 2 goluri în poarta celor de la Pordenone. Așadar avand în vederea miza importanta pentru ei și starea critică prin care trece Pordenone, nu ar trebui sa fie deloc greu ca Frosinone sa marcheze.

⚽️  Man. City vs. Atl. Madrid

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Recomandarea propusă aici este „H2 (-2.5) – Atl. Madrid nu pierde la mai mult de 2 goluri” la o cotă de 1.30.

● Am ales acest pronostic deoarece cota de 1.35 oferită pentru o victorie a celor de la City, mi se pare cam mică. Într-adevăr, trupa lui Guardiola este favorită și ar trebui sa câștige acest meci, însă mi-e greu sa cred ca o va face la o diferență așa mare. Spun asta dintr-un motiv pe care il consider destul de întemeiat.

● Atletico Madrid are experiența meciurilor importante in Champions League, în ultimul deceniu fiind în permanenta prezentata în fazele finale ale celei mai importante competiții. Diego Simeone a știut aproape întotdeauna să organizeze si sa motiveze echipa în aceste meciuri importante din UCL și mă aștept sa o faca si acum. Atletico are in componență jucatori cu experiența la acest nivel, care vor știi sa gestioneze acest meci,  astfel încât sa poata avea șanse la calificare. Defensiva de fier a echipei, așa cum a fost intitulată în ultimii ani, sper sa se aplice și in acest duel; Atletico este o echipă care știe sa se apere extrem de bine, sa întrerupă meciul in momentele cheie, sa traga de timp, sa precipite si sa enerveze adversarii și sa profite de greselile acestora; cu aceasta tactică, chiar daca nu este una spectaculoasa, Atletico s-a aflat mult timp pe prima scena a acestei competiții.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2