Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 05.12.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 05.12.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 05 12.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, FCSB vs. Mioveni și Japonia vs. Croația. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.87 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽ FCSB vs. Mioveni

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 19-a, din România – Superliga. Recomandarea propusă aici este „FCSB câștigă meciul” la o cotă de 1.42 oferită de Superbet.

FCSB a început cursa de urmărire a celor două echipe din fruntea clasamentului, Farul și CFR Cluj; ambele si-au câștigat meciurile jucate ieri, astfel că FCSB nu își mai permite pași greșiți daca va vrea sa mai aibe vreo speranță la titlul de campioană. Deja distanța este una destul de mare, 11 puncte de CFR ( cu un meci mai puțin jucat) și 15 de Farul (cu 2 meciuri mai puțin jucate). Roș-albastrii au 3 victorii consecutive în campionat, iar jocul echipei pare unul mai promițător.

De partea cealaltă, Mioveni este cea mai slabă echipă din campionat de departe. A reușit să strângă doar 8 puncte în 18 meciuri, având și cea mai slabă ofensiva, doar 10 goluri marcate.

Cu italianul Compagno într-o mare formă, golgheter in Superliga, cu 13 goluri marcate, mă aștept că FCSB să domine acest duel și să câștige.

⚽ Japonia – Croația

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din optimile de finală ale Campionatului Mondial. Recomandarea propusă aici este „Croația Șansă dublă X2”, la o cotă de 1.32.

După ce a produs una din cele mai mari surprize de la Campionatul Mondial din toate timpurile, reușind să câștige, atât cu Germania, cât și cu Spania, terminând pe primul loc în grupă, Japonia dă astăzi piept cu Croația.

Cu toate acestea, consider că Japonia a prins o conjunctură destul de favorabilă pentru aceasta calificare. A prins doua atacuri decisive cu Germania, care a controlat tot meciul, considerându-i pe niponi prea slabi să îi lovească pe contraatac. In meciul cu Spania, ibercii au lăsat-o mai moale și probabil și-au dorit să piardă pentru a termina pe locul 2, astfel încât să evite Croația și să joace cu Maroc.

Limitele Japoniei s-au văzut în meciul cu Costa Rica, când au atac în zadar totul meciul, fără prea mari ocazii de gol; a fost taxată pe contraatac și a fost învinsă.

De partea cealaltă, Croația este o echipă solidă, mai ales pe partea defensivă. Acest lucru s-a văzut în cele două remize, 0-0 cu Belgia și Maroc, primind doar un gol de la Canada, victoria cu 4-1.

Croația are o singura înfrângere în ultimele 22 de meciuri, de la Austria, și îmi este greu sa cred că va pierde acest duel în cele 90 de minute. Au jucători cu experiență, care știu să gestioneze astfel de meciuri importante, mai ales că sunt finaliștii de la ultima ediție a Campionatului Mondial.

More in Cota 2