Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 06.09.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 06.09.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 06.09.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, PSG vs. Juventus și Benfica vs. Maccabi Haifa. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽ PSG vs. Juventus

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din prima rundă a grupei H din UEFA Champions League. Recomandarea propusă aici este „PSG peste 4.5 șuturi pe poartă” la cotă de 1.38.

PSG are un start de sezon foarte bun și promițător că vor reuși să facă performanțe notabile și în Europa, nu doar pe plan intern, acolo unde domină categoric. PSG a început noul sezon cu un trofeu, a câștigat SuperCupa Franței împotriva celor de la Nantes, contra careia a câștigat cu 4-0. Au urmat apoi 5 victorii și un egal în campionat, unde au marcat deja de 24 de ori în 6 meciuri.

Tripleta ofensiva, Mbappe, Messi, Neymar funcționează la capacitate maximă. In cele 7 meciuri disputate în no sezon, Neymar a reușit să marcheze de 9 ori, Mbappe de 7 ori și Messi de 4 ori. Față de sezonul trecut, PSG arata o echipă mult mai organizată și o coeziune de joc mult mai mare.

La capitolul șuturi pe poartă, PSG a avut 8 cu Nantes in SuperCupa și 7 in campionat; 13 cu Toulouse; 5 cu Monaco; 9 cu Lille; 10 cu Montpellier și 12 cu Clermont.

De partea cealaltă, Juventus a început noul sezon, cu destul de multe lacune în joc. Juventus nu mai este echipa din anii trecuți când domină categoric campionatul italian și câștiga trofeul an de an. Pare intr-o perioadă de tranziție acum, iar jocul echipei este unul destul de modest.

În cele 5 etape de campionat a reușit doar 3 egaluri și 2 victorii și se află abia pe locul 7. Din cele 5 meciuri, aduc in prim plan meciul cu Sassuolo și cel cu Fiorentina, acolo unde Juventus a cedat 7, respectiv 5 șuturi pe poartă.

Având în vedere ce forță ofensiva are PSG, îmi este greu sa cred că nu vor reuși să tragă de cel puțin 5 ori pe poarta italienilor.

⚽ Benfica vs. Maccabi Haifa

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și este celălalt meci al grupei H, din care fac parte echipele de mai sus. Recomandarea propusă aici este „Benfica câștigă meciul” la o cotă de 1.25.

Pentru Maccabi Haifa este deja o performanță istorică că au reușit să se califice în grupele Champions League. A reușit să treacă pe rând de Olympiacos, Apollon și Steaua Roșie; cu toate astea, toate cele 3 echipe pe care le-a eliminat, au părut ieșite din formă, jocul lor nefuncționand la capacitate maximă; totuși, nu putem sa le luăm din merite israelienilor, care cu un lot de aproximativ 22 de milioane de euro, cel mai slab din grupele UCL, au reușit să se califice la „masa bogaților”.

De partea cealaltă, Benfica a început fulminant noul sezon, cu victorii pe linie pe toate fronturile pentru portughezi. Au 9 victorii din 9 meciuri, timp in care a marcat de 25 de ori. In calificarile Ligii campionilor a trecut de Midtjylland, cu 7-2 la general și apoi de Dinamo Kiev cu 5-0 la general, iar in campionat ocupă deja fotoliul de lider.

Cu un lot evaluat la 239 de milioane de euro, Benfica are pretenții să se califice pe una din cele 2 locuri in această grupă, dar pentru asta are nevoie neapărat de o victorie în această seară cu „victima” grupei și cred că va reuși să se o facă destul de ușor.

Oferta de neratat la SUPERBET! Vrei 279 Rotiri Gratuite + 56 RON FreeBet FĂRĂ DEPUNERE? Click aici pentru a-mi lasa mesaj pe whatsapp și îți voi oferi gratis link-ul promoțional + consultanță!

CITESTE SI

More in Cota 2