Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 07.07.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 07.07.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 07.07.2022 este alcătuită din 2 meciuri de tenis, Jabeur vs. Maria și Bagnis vs. Thiem; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.84 în cadrul casei de pariuri Betano.

🥎 Jabeur vs. Maria

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:30 și face parte din semifinalele turneului de Mare Slam de la Wimbledon. Recomandarea propusă aici este „Maria peste 1.5 ași” la o cotă de 1.44.

Am ales acest pronostic deoarece Tatjana Maria are un serviciu foarte puternic, cu care își fructifica multe puncte destul de ușor. De asemenea, ea are o medie destul de bună la capitolul ași, iar suprafața pe care se joaca o avantajează din acest punct de vedere, fiindca mingea prinde o viteză în plus la contactul cu iarba.
Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri pe iarbă, jucătoarea din Germania a avut următorele cifre la capitolul ași: 4 cu Niemeier; 9 cu Ostapenko; 5 cu Sakkari; 4 cu Cîrstea; 4 cu Sharma; 1 cu Cornet; 8 cu Potapova; 5 cu Parry; 9 cu Liu; 6 cu Pattinama Kerkhove.
Vedem astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri, Maria a trimis minim 2 ași, ceea ce ne da încredere că va reuși și azi.

🥎 Bagnis vs. Thiem

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din optimile de finală ale turneului din Austria de la Salzburg. Recomandarea propusă aici este „Thiem câștigă minim un set” la o cotă de 1.28.

Am ales acest pronostic deoarece pentru Thiem acest turneu poate fi foarte important, mai ales din punct de vedere mental. Joacă în țara lui natala, ceea ce ii da un impuls in plus; a reușit sa rupă seria negativă de 11 înfrângeri consecutive și a câștigat meciul anterior în 2 seturi cu Misoloc. Această victorie poate fi ca un declin pentru Dominic, pentru a-și reveni încet-încet la forma care la consacrat.
Diferența de valoare dintre cei doi tenismeni este una uriașă, cotele nereflecatand realitatea din acest punct de vedere. Bagnis este un jucator mediocru, cu performante mai mult la nivel de Challenger și care nu a fost niciodată în carieră în top 50. Mi-e greu sa cred ca va câștiga acest meci in minimum de seturi, fiindca nici el nu traversează o forma foarte bună.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Cota 2